ЗВЕЗДИ

10 неща, които не знаете за Дуейн „Скалата“ Джонсън

Джонсън има страхове, като всички останали
10 неща, които не знаете за Дуейн "Скалата" Джонсън - Magazine.bg 2

Кой може да си помисли, че голям мъжага като Скалата ще се страхува от нещо! Но всеки има страхове. Джонсън се страхува от паяци… и влакчетата в увеселителените паркове. Представете си колко голям ще бъде той за паяците. Но въпреки това много хора се страхуват от паяци и не можем да ги съдим.

Кеча е семеен бизнес.
10 неща, които не знаете за Дуейн "Скалата" Джонсън - Magazine.bg 3

Борбата е нещото, за което е роден Скалата. Спорта определено е в кръвта му. Знаете ли, че баща му Роки Джонсън е бил също професионален борец, както и дядо му Питър Майвия. Това прави Дуейн трето поколение борец, както и трето поколение кечист. Бащата на Скалата – Роки Джонсън е първият отборен шампион на WWF от 1983 г. На всичко отгоре, Скалата има и други членове на семейството – няколко братовчеди и чичовци, които се борят професионално в WWF.

Джонсън е спечелил най-високата заплата за дебют на главна роля.
10 неща, които не знаете за Дуейн "Скалата" Джонсън - Magazine.bg 4

Въпреки това, че той е част от WWF това не се зачита за актьорски опит. Неговият филмов дебют в „Кралят на скорпионите“ му печели най-високата заплата за дебютна роля на актьор – $ 5,5 милиона.

Всичко до, което Скалата се докосне се превръща в злато.
10 неща, които не знаете за Дуейн "Скалата" Джонсън - Magazine.bg 5

Само в случай, че не сте знаели, Джонсън е един от най-касовите актьори през 2013 г. Неговите филми са спечелили над $ 1.3 милиарда, и това е само за филмите, в които играе главна роля. Той също е доста полезен и като отборен играч, което показа с участията си за франчайза „Бързи и Яростни“. Джонсън е и най-продаваният автор… Неговата автобиография от двехилядната година – Скалата каза. Книгата дебютира под № 1 в списъка на „Ню Йорк Таймс Бестселър“, и остана там в продължение на месеци.

Скалата притежава правата за „Скалата“.
10 неща, които не знаете за Дуейн "Скалата" Джонсън - Magazine.bg 6

Скалата притежава правата за името си „Скалата“, както и всички лога и фрази, свързани с естеството на думата. Скалата изкупи правата върху името „Скалата“ от предходния му притежател – WWE. Така че просто в случай, че искате да започнете бизнес кръстен на „The Rock“, ще трябва първо да вземете разрешение от г-н Джонсън.

Скалата е самоанец.
10 неща, които не знаете за Дуейн "Скалата" Джонсън - Magazine.bg 7

За някой Скалата е афроамериканец, за други е бял… нещо като Майкъл Джаксън, но не точно. В действителност, Скалата е наполовина афроамериканец и половината самоанец. Баща му е афроамериканец, а майка му е самоанка. Но в края на деня, каквото и да е, той е великолепен.

Скалата можеше и да е известен като „Flex“.
10 неща, които не знаете за Дуейн "Скалата" Джонсън - Magazine.bg 8

Скалата не винаги е бил известен като „Скалата“. Джонсън всъщност започна кариерата си, като използва името „Флекс Савана.“ Псевдонима, който Джонсън използва при дебюта си за WWF е „Роки Майвия“, който е комбинация от имената на баща му и дядо му. Но това име не му е било подходящо и Джонсън се преименува отново през 1997 г., и става световно известен като – Скалата.

Той има пристъпи на депресия.
10 неща, които не знаете за Дуейн "Скалата" Джонсън - Magazine.bg 9

В обществения живот, Джонсън често е забавен и динамичен. Което е изненадващо, че той се бори с депресия по време на съзнателния си живот. След контузия на рамото, докато играе футбол за колежа си, Джонсън изпада в депресия. След развода си през 2008 г., Джонсън отново изпадна в депресия. Благодарение на баща си Дуейн отново се изправя на крака. Той тренира Джонсън и му помага да преодолее депресията си. Джонсън не говори много за неговите депресии, но е факт, че той е човек, като всички нас.

Братовчед му е негов, двойник-каскадьор.
10 неща, които не знаете за Дуейн "Скалата" Джонсън - Magazine.bg 10

Таноа Рийд, братовчеда на Джонсън е негов дубльор в филмите му повече от 13 години. Получава се, защото Рийд изглежда почти като Джонсън и дори често е спиран за автографи, защото феновете на Скалата го мислят за него.

Джонсън е ходил в колеж, за разлика от други кечисти и холивудски звезди.
10 неща, които не знаете за Дуейн "Скалата" Джонсън - Magazine.bg 11

Джонсън не е просто някакъв безмозъчен атлет, като някои негови колеги, които решават да прекратят образованието си след като завършват гимназия. Джонсън е учил в Университета на Маями, който той е завършил и има диплома по криминология.

Източник: The Richest

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top