ЗВЕЗДНИ РОЖДЕНИЦИ

10 ноември – Звездни Рожденици

Diplo – 37
10 ноември – Звездни Рожденици - Magazine (2)

Томас Уесли Пенц е роден на 10 ноември 1978 г., в Тюпълоу, Мисисипи, САЩ. Той познат с аритистичния си псевдоним Дипло. Той е американски диджей, музикален продуцент, рапър и текстописец. Основава и управлява до ден днешен лейбъла „Mad Decent“. Освен че се занимава с музика, работил е и като учител във Филаделфия. Ко-създател и главен член е на музикалния проект „Major Lazer“. Неговото EP „Revolution“, издадено през 2013 година, дебютира под 68-о място в класацията Билборд 200.

Tracy Morgan – 47
10 ноември – Звездни Рожденици - Magazine (3)

Трейси Джамал Морган е роден на 10 ноември 1968 г., в Бронкс, Ню-Йорк, САЩ. Той е американски актьор-комик, известен благодарение на участието си в телевизионното шоу Saturday Night Live и с ролята си като Трейси Джордан в комедийния сериал Рокфелер плаза 30.

Eve – 37
10 ноември – Звездни Рожденици - Magazine (4)

Ийв Джихан Джефърс е родена на 10 ноември 1978 г. във Филаделфия, Пенсилвания, САЩ. По-известна само като Ийв. Тя е американска певица с изяви в областта на рапа и киното. Работи за звукозаписната компания „Афтърмат“. В гимназията се подвизава под прозвището Генгста и е член на момичешката група Ийджипт, но по-късно започва солова кариера под името Ийв оф дистракшън. Има връзка с Теодорин Нгуема Обианг, който е син на диктатора в Екваториална Гвинея.

Michael Jai White – 48
10 ноември – Звездни Рожденици - Magazine (5)

Майкъл Джей Уайт е роден на 10 Ноември 1967 г., в Ню Йорк, САЩ. Той е американски актьор и майстор по бойни изкуства, който се появява в множество филми и телевизионни сериали.

Warren G – 45
10 ноември – Звездни Рожденици - Magazine (6)

Уорън Грифин III е роден на 10 Ноември 1970 г., в Лонг Бийч, Калифорния, САЩ. Той е по-известен със сценичното си име Уорън Джи. Той е американски рапър и продуцент.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top