Здраве

10 причини, поради които всяко момиче трябва да кара уиндсърф!

Уинсърфа промени живота ми и го превърна в едно фантастично преживяване, което ме кара да се чувствам все по – добре.

Това са причините, с които наистина много се надявам да Ви впечатля и да Ви накарам да пробвате уиндсърфинг!
1. Ще преобрази тялото Ви! Уиндсърфа е като CrossFit тренировка – само по-забавно! Дори няма да осъзнаете, че сте тренирали мускулите си, докато карате и порите вълните. Тялото Ви ще се превърне в това, за което винаги сте мечтали за един, два сезона.

10 причини, поради които всяко момиче трябва да кара уиндсърф! - Magazine (1)

2. Можете да ядете всичко, което си поискате. Когато практикувате уиндсърфинг изгаряте близо до 1000 калории на час. Най-голямото предизвикателство което имах, когато аз карах уиндсърф беше да ям достатъчно. На снимката ям питка покрита с чиста свинска мас!

10 причини, поради които всяко момиче трябва да кара уиндсърф! - Magazine (2)

3. ЗАБРАВЯТЕ притесненията! Моментът, в който стъпиш на борда, всички ядове и проблеми си отиват! Гледам далеч в слънчевата светлина, усещам вятъра през косите си, и се кълна, че никога не ще се чувствам по-щастливи в живота си.

10 причини, поради които всяко момиче трябва да кара уиндсърф! - Magazine (3)

4. Обграждаш се с щастливи хора. Когато се срещам с хора, които вече са открили предимствата на уиндсърфинга – всички те са щастливи, разбира се.10 причини, поради които всяко момиче трябва да кара уиндсърф! - Magazine (4)

5. Дава ти възможност да пътуваш по света. Повечето уиндсърфисти пътуват до най – невероятни места от лицето на земята. Наслаждават се на богатствата на света, като карат уиндсърф, гледайки пейзажи, яздейки вълните и оставяйки се в ръцете на вятъра.

10 причини, поради които всяко момиче трябва да кара уиндсърф! - Magazine (5)

6. Изглеждаш като плажно бебе. Гладка кожа, златист тен, вълниста коса и със секси плажни дрехи – какво трябва да кажа повече?10 причини, поради които всяко момиче трябва да кара уиндсърф! - Magazine (6)

7. Мъжете обичат уиндсърф момичета. Има нещо неустоимо в едно момиче, което кара уиндсърф. Ако приятелят ти също се запали по сърфа, ще се обичате още повече – вместо да се създават конфликти ще ходите заедно и ще споделяте този фантастична начин на живот!

10 причини, поради които всяко момиче трябва да кара уиндсърф! - Magazine (7)

8. Млада завинаги. Уиндсърф няма възрастова граница – някои от най-добрите уиндсърфисти в света са близо на 40. Сърфистите от снимката по-долу са между 60 и 78 – и те живеят, за уиндсърфа! Никога не е късно да започнеш! Отдай се на забавлението и живей красиво без значение на колко години си!10 причини, поради които всяко момиче трябва да кара уиндсърф! - Magazine (8)

9. Никога не те отегчава. Насладете се на гъвкавостта на уиндсърфа – яздиш вълните, усещаш взрив на плоски водни маси от слалома, докато се правят трикове в свободен стил. Всяко едно каране няма нищо общо с предното, всеки път е нова емоция.

10 причини, поради които всяко момиче трябва да кара уиндсърф! - Magazine (9)

10. Изгради свое самоуважение! Ако се научите да карате уиндсърф, мога да гарантирам, че постепенно ще се промените в по-уверени, по-спокоени и уравновесени хора. Никой не може да разбере това, че когато сушата остане далеч от теб, всичко остава в твой ръце и по този начин започваш да възприемаш себе си по друг начин. След като се постигне това никога няма да погледнеш назад!

10 причини, поради които всяко момиче трябва да кара уиндсърф! - Magazine (10)

Източник: www.miriamrasmussen.wordpress.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top