ЗВЕЗДНИ РОЖДЕНИЦИ

10 септември – Звездни Рожденици

Big Daddy Kane

10 септември – Звездни Рожденици - Magazine.bg Антонио "Big Daddy Kane" Хардинг е американски рап-изпълнител, роден в Бруклин, Ню Йорк на 10 септември 1968 г. Работил е с музиканти като Биз Марки, Марли Марл, Теди Райли, Ръди Рей Мур и Бери Уайт. Позирал е за „Плейгърл“ и за книгата на Мадона „Секс“.
Антонио „Big Daddy Kane“ Хардинг е американски рап-изпълнител, роден в Бруклин, Ню Йорк на 10 септември 1968 г. Работил е с музиканти като Биз Марки, Марли Марл, Теди Райли, Ръди Рей Мур и Бери Уайт. Позирал е за „Плейгърл“ и за книгата на Мадона „Секс“.

Joe Perry

10 септември – Звездни Рожденици - Magazine.bg Ентъни Джоузеф "Joe" Пери роден през 1950 в Лоурънс, Масачузетс, САЩ. Американски музикант, главен китарист, подкрепящ и понякога главен вокалист, както и един от авторите на стиховете на рок групата „Аеросмит“. Класиран е на 84-то място в класацията на сп. „Ролинг Стоун“ „Стоте най-добри китаристи на всички времена“. Въведен е в Залата на славата на рокендрола през 2001 година като част от „Аеросмит“.
Ентъни Джоузеф „Joe“ Пери роден през 1950 в Лоурънс, Масачузетс, САЩ. Американски музикант, главен китарист, подкрепящ и понякога главен вокалист, както и един от авторите на стиховете на рок групата „Аеросмит“. Класиран е на 84-то място в класацията на сп. „Ролинг Стоун“ „Стоте най-добри китаристи на всички времена“. Въведен е в Залата на славата на рокендрола през 2001 година като част от „Аеросмит“.

Източник: bg.wikipedia.org

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top