ЗВЕЗДНИ РОЖДЕНИЦИ

11 октомври – Звездни Рожденици


Amitabh Bachchan

11 октомври – Звездни Рожденици - Magazine.bg (2)
Амитабх Баччан е роден на 11 октомври 1942., в Аллахабад, Британска Индия. Той е индийски актьор. Започва да работи в киното в края на 60-те години, а през 70-те се превръща в една от звездите на Боливуд. През следващите години се снима в над 180 филма и често е определян като един от най-влиятелните актьори на индийското кино.

Jane Krakowski
11 октомври – Звездни Рожденици - Magazine.bg (3)
Джейн Краковски е родена на 11 октомври 1968 г., в Ню Джърси, САЩ. Тя е американска актриса и певица. Най-известна е с ролите си в сериалите „Али Макбийл“ (Ally McBeal) и „Рокфелер плаза 30“ (30 Rock).

Matt Bomer
11 октомври – Звездни Рожденици - Magazine.bg (4)
Мат Бомър е роден на 11 октомври 1977 г., в Хюстън, Тексас, Сащ. Той е американски кино, телевизионен и сценичен актьор. Една от първите му телевизионни роли е тази на Бен Рийд в сериала „Пътеводна светлина“. По-късно играе в „Чък“ и „Травълър“. През 2009 година започва да се снима в телевизионния сериал „Престъпления от класа“, който му носи значителна популярност. В него той играе Нийл Кафри, бивш крадец на предмети на изобразителното изкуство, който работи съвместно с ФБР и помага при разкриването на различни престъпления. През 2011 година има малка роля в научно-фантастичния филм „Дилъри на време“.

Rikishi
11 октомври – Звездни Рожденици - Magazine.bg (5)
Солофа Фату младши е роден на 11-ти октомври 1965 г., в Сан Франциско, Калифорния, САЩ. Той е професионален кечист известен като Рикиши (което означава сумист на японски).

Източник: bg.wikipedia.org

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top