ЗВЕЗДНИ РОЖДЕНИЦИ

15 октомври – Звездни Рожденици

Keyshia Cole
15 октомври – Звездни Рожденици - Magazine (2)
Кийша Мишел Коул е родена на 15 октомври 1981 г., в Оукланд, Калифорния, САЩ. Тя е американска R&B певица-текстописец и музикален продуцент. Дебютният и албум The Way It Is бе пуснат през 2005, а вторият и албум Just Like You – през 2007. През декември 2008 излиза и третия й албум – A Different Me. Участва във филма How She move като в ролята играе себе си.

Tito Jackson
15 октомври – Звездни Рожденици - Magazine (3)
Ториано „Тито“ Джаксън е роден на 15 октомври 1953 г., в Гари, Индиана, САЩ. Той е американски певец и китарист и оригинален член на The Jackson 5 и The Jacksons. Той е и по-голям брат на покойния Майкъл Джаксън.

Ginuwine
15 октомври – Звездни Рожденици - Magazine (4)
Елгин Бейлър Лумкин известен като „Джиниуайн“ е роден на 15 октомври 1970 г., във Вашингтон, САЩ. Той е е американски певец, композитор, танцьор и актьор.

Dominic West
15 октомври – Звездни Рожденици - Magazine (5)
Доминик Уест е роден на 15 октомври 1969 г., в Шефилд, Англия. Той е английски театрален и филмов актьор, носител на награда на „БАФТА“ и номиниран за „Сателит“ и две награди „Златен глобус“. Известни филми с негово участие са „Ричард III“, „Невидима заплаха“, „28 дни“, „Чикаго“, „300“, „Центурион“, „Тайните служби на Дядо Коледа“, „Джон Картър“ и др.

Източник: bg.wikipedia.org

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top