ЗВЕЗДНИ РОЖДЕНИЦИ

16 септември – Звездни Рожденици

Flo Rida

16 септември – Звездни Рожденици - Magazine (4)
Трамар Дилард (роден на 16 септември 1979), по-известен като Фло Райда, е американски рапър. Mail On Sunday е дебютният му албум, чийто пилотен сингъл Low (с Ти Пейн) стои като №1 в продължение на десет седмици в Билборд Хот 100 в началото на 2008 година. И другите два сингъла от Mail On Sunday стават хитове – Elevator и In the Ayer. През 2009 година излиза вторият му албум R.O.O.T.S. Най-успешният сингъл от него Right Round се задържа на върха на Билборд Хот 100 за шест седмици.

Marc Anthony

16 септември – Звездни Рожденици - Magazine (1)
Марк Антъни е американски певец, композитор, продуцент и актьор. Носител е на две Грами и четири Латин Грами. Известен е предимно със салсата и баладите си. Салса изпълнител с най-много продадени албуми за всички времена според книгата на рекордите Гинес. Притежава част от Маями Долфинс.

David Copperfield


Дейвид Копърфийлд е американски илизионист, роден на 16 септември 1956 година в Метучен, Ню Джърси, САЩ. От 1970-те години той е известен чрез множество участия в телевизията. Всяка година той дава около 500 представления на живо в целия свят.

Mickey Rourke


Филип Андре „Мики“ Рурк, младши е американски актьор, носител на награди „Златен глобус“ „Сатурн“ и „БАФТА“, номиниран е за „Оскар“ и две награди „Сателит“. В ранните години на живота си е боксьор, за кратко професионален през 1990 година. Играе в драматични, екшън и трилър филми, предимно отрицателни роли.

Източник: bg.wikipedia.org

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top