ЗВЕЗДНИ РОЖДЕНИЦИ

17 септември – Звездни Рожденици

Anastacia

17 септември – Звездни Рожденици - Magazine.bg

Анастейша Лин Нюкърк, по-известна само като Анастейша, е американска поп-певица. Родена е на 17 септември 1968 г. в Чикаго. Анастейша е продала 34 милиона албума, реализирани от дебютния ѝ албум „Not That Kind“ през 2000 г.
Тя е известна със своя дрезгаво-звучащ глас и възможността да изпълнява високо тонове e благодарение на гръдния ѝ кош. В буквален превод името ѝ значи „възкресение“ (от гръцкото Анастасия). Тя е омъжена за своя бодигард Уейн Нютън, който има две деца от предишния си брак. Анастейша се превръща в икона в Европа, Океания, Южна Африка, но все още не е направила своя голям пробив в САЩ. През януари 2007 пуска на пазара и своя марка парфюм – Resurrection, който се продава само онлайн.

17 септември – Звездни Рожденици 2

Анастейша е родена в Чикаго, Илинойс, в семейството на известни шоу- изпълнители: нейният баща, Робърт Нюкърк е певец, а нейната майка, Даян Хърли, актриса в Broadway musical theatre. Нейното семейство се премества в Ню Йорк Сити, когато тя е тинейджър и тя се записва в Professional Children’ s School в Манхатън.
Анастейша скоро започва да се занимава с танци, въпреки че на тринайсетгодишна възраст ѝ откриват болестта на Крон. Заедно със своята сестра започва да работи като танцьорка в различни шоупрограми. Участва и във видеоклипове на известни изпълнители, сред които Salt-N-Pepa. Истинският ѝ пробив е обаче участието ѝ в шоуто The cut на Lisa „Left Eye“ Lopes от аренби групата TLC. Тогава неизвестната Анастейша печели второ място, но прави голямо впечатление на Лопез и на трите съдии на шоуто. Майкъл Джексън ѝ се обажда след едно нейно изпълнение, за да я поздрави и окуражи.

Източник: bg.wikipedia.org

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top