ЗВЕЗДИ

19 звезди, които са невероятни хора в реалния живот

Тейлър Суифт
19 Известни личности, които са невероятни хора в реалния живот - Magazine.bg (1)
Фондацията на Тейлър „Sunshine“ помага и дава възможност на деца с тежки физически увреждания или с животозастрашаващи заболявания. На снимката е Меган, едно момиче, което споделя, че след срещата със Суифт се е стимулирала да продължава да се бори.

Киану Рийвс
ewdfrgt
В допълнение към благотворителните си дейности, изглежда че Киану Рийвс се грижи и за своите приближени и поддържащи екипи. След снимките, на продължението на „Матрицата“, той дава 75 милиона долара на звуковите инженери на филма, и също така купува мотоциклети на всички каскадьори.

Джордж Такей
19 Известни личности, които са невероятни хора в реалния живот - Magazine.bg (16)
Джордж Такей не е една от тези звезди, които са „твърде добри“ за феновете си. Той се появи два часа по-рано за пресконференция, само за да даде автограф на млад фен, който е твърде болен и не може да присъства на цялото събитие.

Ръсел Бранд
19 Известни личности, които са невероятни хора в реалния живот - Magazine.bg (8)
Ръсел Бранд не само подтиква за подпомагане на бедните, той всъщност отделя голяма част от времето си , за да се среща с тях и да ги съветва, как да влязат в правия път. Той е бил засичан да излиза с бездомните хора в Ел Ей, както и е посещавал някой от срещите на Анонимни алкохолици.

Джоан Роулинг
19 Известни личности, които са невероятни хора в реалния живот - Magazine.bg (4)
Джоан Роулинг има трогателен опит с болно дете, което впоследствие почива. По този повод Джоан Роулинг решава да го възпомене завинаги в една своя книга за „Хари Потър“. И кръсти главния герой на него.

Ема Уотсън
19 Известни личности, които са невероятни хора в реалния живот - Magazine.bg (15)
Много актьори се разстройват, когато обикновените хора им обръщат внимание на публични места. Но Ема Уотсън обръща внимание на обикновените хора. На снимката се вижда, как тя се снима с малко момченце след като го е попитала дали той е истинският Хари Потър, понеже тя познавала доста добре Хърмаяни Грейнджър!

Джони Деп
19 Известни личности, които са невероятни хора в реалния живот - Magazine.bg (5)
Деп често използва разпознаваеми си образ на капитан Джак Спароу, за да посещава болни деца в болниците.

Том Ханкс
19 Известни личности, които са невероятни хора в реалния живот - Magazine.bg (2)
Не са много известни личности, които са навити да импровизират в глупави фотосесии. Но Том Ханкс е.

Леброн Джеймс
19 Известни личности, които са невероятни хора в реалния живот - Magazine.bg (19)
Обзалагаме се, че дори Майкъл Джордан никога за никой не би купил чифт кецове „Джордан“. За щастие Леброн Джеймс не е като Джордан. Той вижда пред един магазин момче в неравностойно положение, гледащо втренчено към новия модел кецове „Джордан“. И какво си мислите, че е направил? Леброн е влязъл в магазина купил е два чифта от модела, и ги е подарил на момчето.

Мерилин Менсън
19 Известни личности, които са невероятни хора в реалния живот - Magazine.bg (14)
Дори и Менсън има слабо място. Мерилин е имал възможността да прекара един цял ден със свой фен преди да почине. Заедно с него, който е бил болен от рак, Менсън прекарал деня в играене на видео игри, свирене на китара и четене на комикси.

Тупак Шакур
19 Известни личности, които са невероятни хора в реалния живот - Magazine.bg (3)
По време на среща с умиращ свой фен, Тупак обещава, че ще кръсти нещо свое, близко и значимо на него. След смъртта на момчето, издателската компания на Тупак Шакур е била наречена „Мечтата на Джошуа.“

Мила Кунис
19 Известни личности, които са невероятни хора в реалния живот - Magazine.bg (10)
Известните личности са затрупвани постоянно от покани за най-различни събития. Но Мила Кунис не ги подминава, на снимката може да се види, че тя присъства на бала на Морските пехотинци в компанията на сержант Скот Мур.

Дейв Шапел
19 Известни личности, които са невероятни хора в реалния живот - Magazine.bg (18)
Дейв не се задоволява само с раздаване на автографи. Той се движи със своите фенове. Веднъж той е поканил част от публиката на свое шоу да играят баскетбол заедно на следващия следобед.

Джон Бон Джоуви
19 Известни личности, които са невероятни хора в реалния живот - Magazine.bg (9)
Джон иска да се постарае да намали, колкото се може, глада на улицата, но той е фен на максимата „Който не работи, не трябва да яде.“ В неговата верига ресторанти всеки, които не може да си позволи вечеря, може да се храни, ако след това си измие чиниите.

Дейв Грол
19 Известни личности, които са невероятни хора в реалния живот - Magazine.bg (6)
Фронтмена на Foo Fighters и бивш барабанистът на Nirvana направил специален подарък на австралийски миньори попаднали в капан. Те са поискали един Ipod, така че той им изпратил един с гласово съобщение, в което ги кани на бъдещия си концерт!

Даниел Радклиф
19 Известни личности, които са невероятни хора в реалния живот - Magazine.bg (17)
Даниел Радклиф е поредната знаменитост, която отделя време, за да опознае феновете си. Той е бил забелязван да седи по 45 минути раздавайки автографи и снимайки се с феновете.

Джон Сина
19 Известни личности, които са невероятни хора в реалния живот - Magazine.bg (11)
Суперзвездата-кечист е направил истинско чудо със своята фондация „Make-A-Wish“. Той е успял да изпълни над 400 желания.

Том Круз
19 Известни личности, които са невероятни хора в реалния живот - Magazine.bg (7)
Том е бил свидетел на ужасяващ инцидент, и е направил всичко по силите си, за да успее да помогне на жертвата. Том Круз, също така е платил сметка от 7000 долара в болницата, след като разбрал, че лицето не е здравно осигурено.

Нели
19 Известни личности, които са невероятни хора в реалния живот - Magazine.bg (13)
Рап легендата – Нели основава „4Sho4Kids“ и „Jes US 4 Jackie“. Той също допринася за още много благотворителни организации, както и за „Световната здравна организация“, която обединява силата на медиите, известни личности и загрижени граждани в борбата срещу глада.

Източник: www.egokick.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top