ЗВЕЗДНИ РОЖДЕНИЦИ

19 септември – Звездни Рожденици

Jimmy Fallon

19 септември – Звездни Рожденици - Magazine.bg (2) Джеймс Томас „Джими“ Фалън е роден на 19 септември 1974 г. Той е американски телевизионен водещ, комик, актьор, певец, музикант и продуцент. В момента води токшоуто „Вечерното шоу с Джими Фалън“ по NBC. Преди това е в състава на комедийното шоу „На живо в събота вечер“ от 1998 до 2004 г., а от 2009 до 2014 г. води токшоуто „Късно вечер с Джими Фалън“. На 3 април 2013 г. NBC обявява, че Фалън ще замести Джей Лено като водещ на „Вечерното шоу“ след края на Зимните олимпийски игри от 2014 г. За него Фалън казва, че ще бъде "същото шоу" като „Късно вечер“: "Няма да променям нищо. Зрителите ще са повече, но шоуто ще си е същото."
Джеймс Томас „Джими“ Фалън е роден на 19 септември 1974 г. Той е американски телевизионен водещ, комик, актьор, певец, музикант и продуцент. В момента води токшоуто „Вечерното шоу с Джими Фалън“ по NBC. Преди това е в състава на комедийното шоу „На живо в събота вечер“ от 1998 до 2004 г., а от 2009 до 2014 г. води токшоуто „Късно вечер с Джими Фалън“. На 3 април 2013 г. NBC обявява, че Фалън ще замести Джей Лено като водещ на „Вечерното шоу“ след края на Зимните олимпийски игри от 2014 г. За него Фалън казва, че ще бъде „същото шоу“ като „Късно вечер“: „Няма да променям нищо. Зрителите ще са повече, но шоуто ще си е същото.“

Jeremy Irons

19 септември – Звездни Рожденици - Magazine.bg
Джеръми Джон Айрънс е роден на 19 септември 1948 г. в Коус, о-в Уайт, Англия. Той е филмов, телевизионен и театрален актьор, носител на награди „Сезар“, „Оскар“, „Тони“, награда на „Гилдията на актьорите“, две награди „Златен глобус“ и три награди „Еми“. Номиниран е за „Грами“, „Сатурн“, две награди на „БАФТА“ и три награди „Сателит“.

Източник: bg.wikipedia.org

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top