ЗВЕЗДНИ РОЖДЕНИЦИ

2 ноември – Звездни Рожденици


Nelly – 41
2 ноември – Звездни Рожденици - Magazine (1) Корнел Хейнс младши е роден на 2 ноември 1974 г., в Сейнт Луис, Мисури, САЩ. Той е американски певец и актьор. Той е един от най-продаваните рапизпълнители на всички времена с над 40 милиона продадени албума в цял свят. Освен това той е и най-успешният рапър в историята на американската класация Billboard Hot 100 с девет песни в челната десетка, четири от които са заемали първото място. Нели има спечелени три награди Грами.
Корнел Хейнс младши е роден на 2 ноември 1974 г., в Сейнт Луис, Мисури, САЩ. Той е американски певец и актьор. Той е един от най-продаваните рапизпълнители на всички времена с над 40 милиона продадени албума в цял свят. Освен това той е и най-успешният рапър в историята на американската класация Billboard Hot 100 с девет песни в челната десетка, четири от които са заемали първото място. Нели има спечелени три награди Грами.

David Schwimmer – 49
2 ноември – Звездни Рожденици - Magazine (2)
Дейвид Лоурънс Шуимър е роден на 2 ноември 1966 г., вКуинс, Ню Йорк, САЩ. Той е американски актьор и режисьор, носител на награда „Сателит“ и номиниран за „Еми“. Най-известен е с ролята си на Рос Гелър в сериала „Приятели“.

Stevan Jovetic – 26
2 ноември – Звездни Рожденици - Magazine (3)

Стиван Йоветич е роден на 2 ноември 1989 г., Титоград, Югославия. Той е черногорски професионален футболист, нападател.

Източник: bg.wikipedia.org

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top