ЗВЕЗДНИ РОЖДЕНИЦИ

21 септември – Звездни Рожденици

Bill Murray

21 септември – Звездни Рожденици - Magazine.bg Bill Murray
Уилиам Джеймс „Бил“ Мъри е роден през 1950 година в предградието на Чикаго, Уилмет, САЩ. Той е пето от девет деца на родители от ирландско потекло. Бил Мъри е известен американски актьор, участва във златните филми на Холивуд 1990: Ловци на духове, Бърза смяна, Космически Забивки. Зад гърба си има награди: Оскар, Еми, както и Златен Глобус.

Jason Derulo

21 септември – Звездни Рожденици - Magazine.bg Jason Derulo
Джейсън Джоел Деруло е роден през 1989 година в Маями, Флорида, САЩ. Той е американски певец, автор на песни и танцьор. От началото на кариерата си като солов артист през 2009 г., Derulo е продала над 50 милиона сингли, включително „Wiggle“, „Talk Dirty“, „In My Head“ и „Whatcha Say“.

Liam Gallagher

21 септември – Звездни Рожденици - Magazine.bg Liam Gallagher
Уилям Джон Пол „Лиъм“ Галахър е роден на 21 септември, 1972 в Бърнидж, Манчестър, Великобритания. Той е английски рок музикант, фронтмен на бившата рок група Оуейсис и настоящ фронтмен на Бийди Ай. Известен е с непредсказуемото си сценично поведение и отличителен стил на пеене.

Wale

21 септември – Звездни Рожденици - Magazine.bg Wale
Олублале Виктор Акинтихемин е роден през 1984 година в Вашингтон, САЩ. Той е американски рапър, които пробива в през 2006 година първоначално във Вашингтон с парчето си „Dig Dug“. През 2007 година той подписва договор с звукозаписната компания Allido Records, под което крило издава няколко микстейпа. От 2008 до 2011 той е член на Interscope Records през 2011 година подписва договор с лейбъла на Рик Рос Maybach Music Group.

Източник: bg.wikipedia.org

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top