ЗВЕЗДНИ РОЖДЕНИЦИ

24 септември – Звездни Рожденици

Jackie Sandler

24 септември – Звездни Рожденици - Magazine.bg (3) Жаклин Саманта "Джаки" Титон-Сандлър е родена на 24 септември, 1974 г., в Корал Спрингс, Флорида, САЩ. Тя е американска актриса и модел известна с появите си във филмите продуцирани от съпруга й, Адам Сандлър. Кевин Сорбо е роден на 24 септември, 1958 г., в Маунд, Минесота, САЩ. Той е американски актьор. Най-известен е с ролите си на Херкулес в едноименния сериал, Къл във филма „Къл завоевателя“ и Дилън Хънт в сериала „Андромеда“. През 2001 година е номиниран за награда Сатурн за ролята си в „Андромеда“.
Жаклин Саманта „Джаки“ Титон-Сандлър е родена на 24 септември, 1974 г., в Корал Спрингс, Флорида, САЩ. Тя е американска актриса и модел известна с появите си във филмите продуцирани от съпруга й, Адам Сандлър.

Kevin Sorbo

24 септември – Звездни Рожденици Кевин Сорбо е роден на 24 септември, 1958 г., в Маунд, Минесота, САЩ. Той е американски актьор. Най-известен е с ролите си на Херкулес в едноименния сериал, Къл във филма „Къл завоевателя“ и Дилън Хънт в сериала „Андромеда“. През 2001 година е номиниран за награда Сатурн за ролята си в „Андромеда“.
Кевин Сорбо е роден на 24 септември, 1958 г., в Маунд, Минесота, САЩ. Той е американски актьор. Най-известен е с ролите си на Херкулес в едноименния сериал, Къл във филма „Къл завоевателя“ и Дилън Хънт в сериала „Андромеда“. През 2001 година е номиниран за награда Сатурн за ролята си в „Андромеда“.

Източник: bg.wikipedia.org

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top