ЗВЕЗДНИ РОЖДЕНИЦИ

26 октомври – Звездни Рожденици


Hillary Clinton – 68
26 октомври – Звездни Рожденици - Magazine (2)

Хилъри Клинтън е родена на 26 октомври 1947 г., в Парк Ридж, Илинойс, САЩ. Тя е американски политик, 67-ия държавен секретар на САЩ в първата администрация на президента Барак Обама, бивш сенатор от щата Ню Йорк в Сената на САЩ и съпруга на 42-ия президент на САЩ Бил Клинтън. Първа дама на САЩ в периода 1993 – 2001 година.

Emilia Clarke – 29
26 октомври – Звездни Рожденици - Magazine (3)

Емилия Кларк е родена на 26 октомври 1987 г., в Лондон, Англия. Тя е английска театрална и филмова актриса, номинирана за награди „Еми“, „Сателит“ и награда на „Гилдията на киноактьорите“. Тя е известна с ролята си на Денерис Таргариен във фентъзи поредицата на HBO, „Игра на тронове“. През 2013 г. заема 4-то място в годишната класация на независимата критика „Топ 100 на най-красивите лица“ и 15-то място в класацията „Най-желаните жени“ на специализирания мъжки интернет портал „AskMen“. През 2014 г. заема 1-во място в класацията „Най-желаните жени“ на „AskMen“.

Schoolboy Q – 29
26 октомври – Звездни Рожденици - Magazine (4)

Куинси Матю Хенли, по-известен с псевдонима си Скуулбой Кю е роден на 26 октомври 1986 г., в Висбаден, Германия. Той е американски рапър от Лос Анджелис. Придобива голяма популярност през 2012 година, когато излиза вторият му албум – Habits & Contradictions.
Роден е през 1986 година във военна база във Висбаден. Още там родителите му се разделят като майка му заминава за САЩ където по-късно се установява в Калифорния.
В тинейджърските си години става част от уличната банда Крипс, като продава кокаин, марихуана и по-късно опиати като оксикодон. В третия си студиен албум – Oxymoron описва точно тази част от живота си, както и зависимоста му към наркотиците. Споделя, че рапърите, от които е черпил вдъхновение са Фифти Сент, Джей Зи и Нас.

Guy Sebastian – 34
26 октомври – Звездни Рожденици - Magazine (5)
Гай Теодор Себастиян, по-известен само като Гай Себастиян е роден на 26 октомври 1981 г., в Кланг, Селангор, Малайзия. Той е австралийски изпълнител, с малазийско родословие, на поп, госпел и соул музика.
Става известен с това, че печели първия сезон на „Australian Idol“ през 2003 г. Зад гърба, до този момент, има седем студийни албума, сборен албум, DVD/CD и EP. През 2015 г. е избран от „Special Broadcasting Service“ да представи Австралия на Евровизия 2015 във Виена, Австрия с песента „Tonight Again“ („Тази вечер отново“), превръщайки се в първия изпълнител, който представя Австралия на конкурса, на който заема пето място с 196 точки.

Източник: bg.wikipedia.org

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top