ЗВЕЗДНИ РОЖДЕНИЦИ

27 октомври – Звездни Рожденици

Kelly Osbourne – 31
27 октомври – Звездни Рожденици - Magazine (1)

Кели Лий Озбърн е родена на 27 Октомври 1984 г., в Лондон, Англия. Тя е британска певица, актриса, телевизионен водещ и моден дизайнер. Дъщеря на Ози и Шарън Озбърн.

John Cleese – 76
27 октомври – Звездни Рожденици - Magazine (2)

Джон Марууд Клийз е роден на 27 октомври 1939 г., в Уестън сюпър Меър,Англия. Той е английски комедиен актьор, кинорежисьор, композитор и сценарист, най-известен като член на комедийната група Монти Пайтън и като Базил Фолти в сериала „Хотел „Фолти Тауърс“.

Stephan El Shaarawy – 23
27 октомври – Звездни Рожденици - Magazine (3)

Стефан Карим Ел Шаарави е роден на 27 октомври 1992 г., в Савона, Италия. Той е италиански футболист от египетски произход, нападател, играещ за Милан. Той е част от Младежкия национален отбор на Италия и Националния отбор на Италия. Считан е за един от най-талантливите млади футболисти в Серия А.

Scott Weiland – 48
27 октомври – Звездни Рожденици - Magazine (4)

Скот Уейланд е роден на 27 октомври 1967 г., в Сан Хосе, Калифорния, САЩ. Той е американски музикант, певец и автор на песни.

Roberto Benigni – 63
27 октомври – Звездни Рожденици - Magazine (5)

Роберто Ремиджо Бенини е роден на 27 октомври 1952 г., в Кастилион Фиорентино, Италия. Той е италиански актьор, сценарист и режисьор. Той е най-известен с филма си „La vita è bella“ (1997), за който получава награда Сезар за най-добър чуждестранен филм, наградата на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство за най-добър актьор и наградите на Филмовата академия на САЩ за най-добър актьор и най-добър чуждоезичен филм.

Vanessa-Mae – 37
27 октомври – Звездни Рожденици - Magazine (6)

Ванеса-Мей Ванакорн Никълсън е родена на 27 октомври 1978 г. в Сингапур. Тя е световно известна британска музикантка (главно цигуларка) от сингапурски произход. Позната е предимно с нейните лични имена Ванеса Мей без фамилните имена от първия и втория баща Ванакорн и Никълсън. Известна е с изпълненията си на цигулка, при които смесва класически творби със съвременни ритми като джаз, техно и други. През 1994 г. издава албума „The Violin Player“, с който става световноизвестна. Участва на Зимните олимпийски игри в Сочи 2014 в гигантския слалом за отбора на Тайланд.

Източник: bg.wikipedia.org

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top