ЗВЕЗДНИ РОЖДЕНИЦИ

29 март – Звездни Рожденици

Scott Wilson – 74
29 март – Звездни Рожденици

Скот Уилсън е роден на 29 март 1942 г. в Томасвил, Джорджия, САЩ. Той е американски актьор. Участва във филми като „Среднощна жега“, „Великият Гетсби“, „Пърл Харбър“ и „Джунбъг“. От 2001 до 2006 участва в „От местопрестъплението“ с периодичната си роля на бащата на Катрин Уилоус – Сам Браун, а от 2011 до 2014 г. играе ролята на Хършъл Грийн в „Живите мъртви“.

Lucy Lawless – 48
29 march (3)

Луси Лоулес е родена на 29 март 1968 г. в Монт Албърт, Нова Зеландия. Тя е новозеландска актриса, певица и активистка, носителка на награда „Сатурн“.
Известна е с ролята си на Зина в сериала „Зина – принцесата войн“ и Лукреция (съпругата на Гай Батиат) в сериалите „Спартак: Кръв и пясък“ и „Спартак: Боговете на арената“.

Elle Macpherson – 52
29 march (4)

Ел Макферсън е родена на 29 март 1964 г. в Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия. Тя е австралийски фотомодел, актриса и бизнесдама.

PJ Morton – 35
29 march (5)

Пол Мортън, Джуниър е роден на 29 март 1981 г. в Ню Орлиънс, Луизиана, САЩ. Той е американски R & B певец, музикант, продуцент и един от кийбордистите в поп рок група Maroon 5.

Brendan Gleeson – 61
29 march (6)

Брендан Глийсън е роден на 29 март 1955 г. в Дъблин, Ирландия. Той е ирландски театрален и филмов актьор, носител на награди „Еми“, „Сателит“ и три „Ирландски телевизионни и филмови награди“, номиниран за две награди „БАФТА“ и три награди „Златен глобус“. Известни филми с негово участие са „Далече, далече“, „Смело сърце“, „Мисията невъзможна 2“, „Шивачът от Панама“, „A.I.: Изкуствен интелект“, „28 дни по-късно“, „Бандите на Ню Йорк“, „Студена планина“, „Троя“, „Небесно царство“, „Хари Потър и Огненият бокал“, „Хари Потър и Орденът на феникса“, „В бурята“, „Хари Потър и Даровете на Смъртта“ и други.

Marina Sirtis – 61
29 march (7)

Марина Сиртис е родена на 29 март 1955 г. в Лондон, Англия. Тя е британска актриса, известна с ролята си на съветник Даяна Трой от сериала Стар Трек: Следващото поколение.

Източник: bg.wikipedia.org

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top