ЗВЕЗДНИ РОЖДЕНИЦИ

29 януари – Звездни Рожденици

Опра Уинфри – 62
29 януари – Звездни Рожденици - Magazine (2)

Опра Гейл Уинфри е родена на 29 януари 1954 г. в Косцюшко, САЩ. е американска телевизионна водеща. Нейното тв шоу Шоуто на Опра ѝ спечелва няколко Награди Еми и се счита за най-успешното ток-шоу в историята на телевизията.
Тя е първата жена в света, която натрупва богатство, измерващо се с милиарди, от водене на тв предавания и продажба на стоки, свързани с този бизнес. Фирмата ѝ е се казва „HARPO“ – Опра, написано наопаки. Обявена е за най-богатия афроамериканец на 20. век и единствения в света милиардер от афроамерикански произход.

Том Селек – 71
29 януари – Звездни Рожденици - Magazine (3)

Томас Уилям Селек е роден на 29 януари 1945 г. в Детройт, Мичиган, САЩ. Той е американски актьор, сценарист и продуцент.
Известни филми, в които той взима участие са Трима мъже и едно бебе и продължението му Трима мъже и една малка дама . Телевизионната кариера на Селек включва сериалите Приятели, Адвокатите от Бостън и Лас Вегас. Актьорът е носител на наградите Еми и Златен глобус.

Хедър Греъм – 46
29 януари – Звездни Рожденици - Magazine (4)

Хедър Джоуън Греъм е родена на 29 януари 1970 г. в Милуоки, САЩ. Тя е американска актриса и модел. Първата си важна роля получава във филма „Туин Пийкс“ през 1988 година.

Ромарио – 50
29 януари – Звездни Рожденици - Magazine (5)

Ромарио де Суза Фария е роден на 29 януари 1966 г. Рио де Жанейро, Бразилия. Той е бразилски футболист, нападател, бивш национал.

Източник: bg.wikipedia.org

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top