Интимно

5 Неща, които могат да го отвратят

Смята се, че слабият пол е далеч по-капризен от силния. Но опрат ли нещата до външния вид, мъжете са също толкова взискателни, колкото и жените, че дори и повече. Има няколко неща, които могат безвъзвратно да повлияят на впечатлението му за вас. Ако искате да му се харесате, то вижте следващите 5.

1.Необръснато тяло и непочистено лице
Като тук не говорим за грим, прическа или впита рокля. Кожата ви е едно от нещата, на които мъжете държат. Те обичат когато ви докосват, усещането да е като допир до коприна. Подържайте кожата на тялото и на лицето чиста и обезкосмена.

2. Твърде многото грим
Нека гримът ви е лек. Той трябва да подчертава красотата ви, а не да рисувате с него ново лице върху своето. Мъжете биват отблъсквани от жени, които сякаш са тръгнали на маскен бал. Те изглеждат прекалено търсещи вниманието им, а в най-лошите случаи дори евтини.

3. Пияната жена
Пиян мъж – грозна гледка. Пияна жена – три пъти по-грозна гледка. Нито един мъж няма да ви пожелае, ако сте неадекватна и в най-лошия случай – повръщаща. Хубаво е да знаете границата между приятно подпийналта жена, тази, която флиртува по-свободно след 1-2 чашки и брутално пияната, която не знае на кой свят е.

4. Прекалената отчаяност и ревност

Ревността сама по себе си издава несигурност. А когато тя е задушаваща, не се очудвайте ако мъжът подпали с 200. Представителите на мъжкия пол предпочитат да имат до себе си уверена жена. Мразят когато са задушавани от въпроси и обаждания и веднага усещат отчаяността ви.

5. Опитите да го промените

Всеки трябва да се чувста комфортно в собствената си кожа – такъв какъвто е. Затова не се опитвайте да променята мъжа до вас. Колкото повече се опитвате да изменяте навиците, гардероба или външния му вид, толкова повече ще го отдалечите от себе си.

 

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top