ЛАЙФСТАИЛ

5 неща, които всеки мъж трябва да има

Трудно е да признаете, че сте пораснали вече, но за много от вас, това е факт! Знам, че е трудно, но трябва да разредите срещите с Play Station-а  и да признаете, че времето за него отминава. Има други важни неща, които всеки мъж трябва да притежава, е може да не са толкова забавни, колкото игрите, но са много важни, особено ако искате да имате успех с жените.

Ето и един кратък списък с неща, които са от първа необходимост, не ги подценявайте, повярвайте ни, че всичко това, в един или друг момент, ще ви бъде от полза и ще се радвате да го имате.

1. Костюм
Много е важно всеки да има поне един хубав костюм в гардероба си, това, надявам се, няма да оспорите. Дори и в ежедневието си да не се налага да носите костюми, винаги е важно и полезно да имате елегантни дрехи, за съответния случай. Уверете се обаче, че костюмът наистина е хубав, стои ви добре и се чувствате до колкото е възможно комфортно в него. Хубаво е да изберете по-неутрален цвят – сиво, черно или тъмно синьо.

2. Стилни обувки
За да не се чудите с какво можете да комбинирате костюма си, когато дойде време да го облечете, хубаво е да предвидите и чифт елегантни и красиви обувки. Ако имате само един, то е добре да изберете кафяв и черен цвят за тях. Хубавите обувки са прекрасно допълнение към цялостната ви визия. Не се страхувайте понякога да ги комбинирате дори с дънки и спортно сако, не е необходимо да ги носите само с костюм.

3.  Гъба за обувки
Дрехите си обикновено ги перете и гладите, важно е да обърнете необходимото внимание и на вашите обувки. Преди да излезете, полирайте ги за секунди с една гъба. Обувките издават много за човека и правят голямо впечатление на хората.

4. Кожен колан
Един основен общоприет мъжки закон гласи, че: Ако панталоните ти имат гайки, то задължително трябва да носиш колан. Съветваме ви да комбинирате колана с цвета на обувките си.

5. Часовник
Да, знаем, че по всяко време можете да проверите на телефона или таблета си колко е часът. Хубавият часовник обаче говори много за вашия вкус, издава стила и предпочитанията ви. Часовникът може да се разглежда като дядото на аксесоарите.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top