ЗВЕЗДНИ РОЖДЕНИЦИ

5 ноември – Звездни Рожденици

Kris Jenner – 60
5 ноември – Звездни Рожденици - Magazine (2)

Кристин Мери Дженър е родена на 5 ноември 1955 г., в Сан Диего, Калифорния, САЩ. Тя е американска реалити-звезда, известна с участието си в реалити-шоуто „Keeping Up with the Kardashians“.

Famke Janssen – 51
5 ноември – Звездни Рожденици - Magazine (3)

Фамке Янсен е родена 5 ноември 1964 г., в Амстелвин, Нидерландия. Тя е холандска актриса и манекенка. Позната е още като Ксения Онатоп във филма „Златното око“ и като Джийн Грей във филмовата поредица „Х-Мен“.

Tilda Swinton – 55
5 ноември – Звездни Рожденици - Magazine (4)

Тилда Суинтън е родена на 5 ноември 1960 г., в Лондон, Англия. Тя е английска актриса. Известна е с участието си в множество независими и арт филми, но също така и в доста мейнстрийм продукции. През 2007 година печели Оскар за най-добра поддържаща женска роля за филма Майкъл Клейтън.

Kasper Schmeichel – 29
5 ноември – Звездни Рожденици - Magazine (5)

Каспър Шмайхел е роден на 5 ноември 1986 г., в Копенхаген, Дания. Той е датски професионален футболист, който играе като вратар за Лестър Сити и националния отбор на Дания. Той е син на бившия играч Петер Шмайхел.

Robert Patrick – 57
5 ноември – Звездни Рожденици - Magazine (6)

Робърт Патрик е роден на 5 ноември 1958 г., в Мариета, Джорджия, САЩ. Той е американски актьор, носител на награда „Сатурн“. Най-известните му роли са на робота T-1000 в филма „Терминатор 2“ и на агент Джон Догет в сериала „Досиетата Х“. Женен е за актрисата Барбара Патрик, която заедно с него участва във филма „Нулева толерантност“ и в два епизода на „Досиета Х“, играе ролята на Барбара Доджърс. Двамата имат син (Самюъл) и дъщеря (Остин). Робърт има брат – Ричард Патрик, който е певец и музикант.

Sam Rockwell – 47
5 ноември – Звездни Рожденици - Magazine (7)

Сам Рокуел е роден на 5 ноември 1968 г., в Дейли Сити, Калифорния, САЩ. Той е американски актьор, носител на награда „Сребърна мечка“ и номиниран за „Сатурн“ и три награди „Сателит“. Известни филми с негово участие са „Галактическа мисия“, „Ангелите на Чарли“, „Пътеводител на галактическия стопаджия“, „Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд“, „Луна“, „Железният човек 2“ и други.

Източник: bg.wikipedia.org

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top