Здраве

5 предложения за промяна

Точно поради тази причина ще ти предложим пет варианта, с които да дадеш нов тласък на живота си.

1. Промени косата си!
Ако е дълга – смело я скъси! Промяната в дължината на косата променя неузнаваемо визията на човек, като същевременно заздравява косъма. Ако все още не си насъбрала достатъчно смелост да експериментираш с дължината, то леката промяна в цвета може би е твоето решение. Прическите в един цвят тази година са демоде, така че защо не освежиш косата си с балеаж или омбре? Това е техника, която не изисква постоянна поддръжка, а дава една модерна визия.

2. Започни да живееш здравословно!
Когато фокусираш вниманието си върху здравословния живот, ти се променяш. Сутришна разходка, фитнес или пилатес ще те накарат да се усмихваш повече и да си по-уверена. Йогата ще изчисти съзнанието ти от всекидневните проблеми, ще те уравновеси и успокои.
Яж осъзнато! Правилното хранене може да накара кожата ти да засияе без грим, косата да расте и ноктите да се заздравят.

3. Смени гардероба си!
Време е за шопинг с приятелки! И не, нямаме предвид само да подмениш някоя друга скъсана дрешка! Не е важно да имаш много тоалети в гардероба и да нямаш какво да облечеш. Когато обновиш дрехите си с пет, шест нови тоалета и изхвърлиш всичко старо, ще усетиш това блаженство наречено промяна.

4. Купи си завладяваща книга!
Попитай жената в книжарницата за някоя интересна книга и отдели време само за себе си. Повярвай ни, каквото и да става около теб, книгата ще те пренесе на съвсем различно място!

5. Излизай от зоната на комфорт.
Човек има способността да си създава комфорт и удобства. Но когато удобството започне да се превръща в навик, бремето от еднообразието започва да ни се отразява психически. Затова направете нещо различно, дори и да не сте убедени, че ще има положителен резултат. Ако имате желание да направите нещо и то ви плаши, със сигурност това е знак, че трябва да опитате!

Променете се визуално, душевно и мисловно и вижте света около себе си през нови очи!

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top