Интимно

5 съвета за по-добър секс

Сексът е поле, на което трябва да се експериментира без граници! Независимо дали сте доволни или недоволни от сексуалния си живот, трябва да опитвате нови неща, за да изпитвате нови удоволствия. Ето няколко интересни предложения какво да опитате в леглото, за да разнообразите сексуалните си подвизи и да се насладите на по-добър секс.

1. Оргазмът не е самоцел

Ясно е, че оргазмът основната цел на цялото секс упражнение, но не го превръщайте в мания и не го преследвайте на всяка цена.  Колкото повече мислите за него, толкова по-трудно го достигате. Насладете се на секса без да сте в непрестанни мисли за оргазма и кога ще успеете да свършите. По този начин ще изпитате по-голямо удоволствие от самия секс, а екстазът накрая ще бъде по-силен от всякога.

2. Играйте роли

Независимо дали сте господарка или прислужница, опитайте да влезете в роля. Купете си белезници, домино или каквито и да било подобни аксесоари, и си поиграйте на власт и подчинение. Понякога, когато си в роля, се отпускаш повече и от името на някой друг си позволяваш неща, които в друг случай би се срамувала да направиш или кажеш. Опитайте, тръпката е различна и определено е приятна.

3. Бъдете егоист

Да си егоист не винаги е лошо! Позволете си да го направите поне веднъж! Правете секс както на вас ви харесва, не се старайте на всяка цена да задоволите партньора си, а помислете първо за вас! Не се интересувайте какво иска той, а заявете какво искате вие, погрижете се за вашето удоволствие! Ти си най-важната, запомни го!

4. Не отлагайте секса

Награбете се в коридора, в асансьора, където ви падне и не отлагайте секса за по-късно! Отдайте се на желанието, страстта и момента…не търсете винаги комфорта на спалнята, оставете се на разгорещените емоции. Тази доза адреналин, в комбинация със сексуален екстаз, наистина си струва!

5. Гледайте порно

В случай, че досега не сте гледали порно с гаджето, преди или по време на секс, крайно време е да го направите. Това ще ви вдъхнови и могат да ви хрумнат нови идеи, които да опитате да осъществите. Не се съмнявайте, че освен това, порното ще ви възбуди, което от своя страна ще направи секса зашеметяващ!

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top