ЛАЙФСТАИЛ

5 твърдения за семейство – еталон!

Когато встъпваш в семейния живот се надяваш той да ти донесе много положителни емоции, но и се тревожиш за възможните негативни.

5 твърдения за семейство - еталон - Magazine.bg (2)

„Бракът е свещен съюз“ – казват в ритуалната зала. Да, така е и трябва, като всяко свято нещо да е издържлив, изчистен от негативни чувства и емоции и служещ за пример на околните.
За това ще наблегнем на нещата, който може би всеки знае, но в забързаното ежедневие не прави.

1. Мъдри хора са казали „евтините жени искат мъжете до тях да имат всичко, стойностните помагат на мъжа до тях да постигне всичко!“
5 твърдения за семейство - еталон - Magazine.bg
Не търсете съвършенството на готово! Когато заедно с партньора изкачвате хълмовете на живота, падайки, наранявайки се, но продължавайки напред и нагоре отношенията ви се заздравяват и се стиковат и гарантират стабилна връзка. Това се отнася както за жените така и за мъжете.

2. Правете всичко за партньора си и ще получаваш всичко!
5 твърдения за семейство - еталон - Magazine.bg

Когато се грижиш, мислиш и помагаш на любимия човек без да търсиш облаги от това, точно тогава започваш да виждаш как отношенията ти стават огледални. Каквото даваш, това и получаваш. Когато двама души живеят заедно те си заприличват и понякога не осъзнават, че за това качество, което негодуват в другия точно те са виновни и решението е да си променят своите действия и падат всички бариери и започва хармонията.

3. Целувайте се, дръжте се за ръка и си споделяйте чувствата.
5 твърдения за семейство - еталон - Magazine.bg (5)
В забързаното ежедневие често забравяме за това, което ни правеше щастливи в първите месеци от запознаването ни с партньора. А защо сега не го правите, като това е изпитано средство за тези, така любими пеперуди, който те карат да се чувстваш страхотно.
Всяка сутрин, всеки час, всеки миг ако можете показвайте на човека до себе си, че е важен за вас. Никога не забравяйте какво правихте като гаджета, първите свалки и всичките заливащи чувства. От вас зависи дали ще ги съхраните и възвръщате постоянно.

4. Обграждайте се с приятни хора и емоции.
5 твърдения за семейство - еталон - Magazine.bg (6)
Колкото и да е странно хората около Вас играят голяма роля за Вашите отношения. Обграждайки се със стабилни двойки или семейства не променяте мирогледа си за семейството, а го подобрявате.
Събирането с хора без половинка може да Ви накара да побегнете по още ергенския / моминския живот на приятел/ка и да забравите, че вече сте на друг етап от жизненият цикъл.
Мислете си различни занимания и разнообразявайте живота си! Живейте!

5. Запазете лека мистерия в отношенията си.
5 твърдения за семейство - еталон - Magazine.bg (7)
Изненадвайте партньора си с различна реакция, виждания или с принцип, който той/ тя не би предположила, че ще го помислите даже. Така не сте като прочетена книга. Когато направите нещо неочаквано то събужда интерес, който работи за Вас. Не спазвайте рамки, излезте от нормите и го направете! Да, точно за това говоря, това което тя/той най – малко очаква.
Любовта е в основата на всичко. Поддържайте я и вярвайте, че тя съществува до тогава до когато искате и можете да я храните!

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top