Интимно

5 знака, че той ще е добър в леглото

Случвало ли ви се е да излизате с много секси мъж, който на пръв поглед е перфектен, но минете ли на следващо ниво, а именно, между чаршафите, той да се окаже по-дървен и от Пинокио. И все пак най-важното не са само уменията му, а способността да разбира вашите потребности и да ги задоволява. За да избегнете бъдещи разочарования, обърнете внимание на някои знаци, които ще ви подскажат дали той е добър в леглото.

1. Той е джентълмен
Отваря ли ви вратата, държи ли ви якето докато се облечете, обажда се само за да чуе как сте. Ако вашият човек прави всичко това, без съмнене той е джентълмен. А малките жестове са важни и в секса. Ако е галантен и се интересува от вас извън спалнята, то и там несъмнено ще е същия дон Жуан.
2. Знае как да ви докосва
Познато ли ви е усещането когато мъжът, с когото излизате от скоро случайно (или нарочно) ви докосне. Докато разговаряте хваща ръката ви, прегръща ви докато излизате от заведението или държи ръката ви докато се разхождате. Този мъж цени допира и чувствеността и извън спалнята. Това го прави истинско съкровище, защото повечето мъже, които искат от вас само секс, са нежни и внимателни, докато не ви забият.
3. Не е егоист
Ако вашият човек не смята, че светът се върти около него – честито! Ако се интересува първо от вашия ден, ако се съобразява с вкусовете ви за храна например и с предпочитанията ви за музика, този мъж ще ви направи щастлива и в леглото. Ще се постарае преди всичко да задоволи вашите желания и едва тогва ще помисли за себе си.
4. Не прибързва
Ако мъжът, с когото излизате, не ви пришпорва с неуместни намеци да се хвърлите в леглото, то той е готов за нещо повече от бърза свалка и съответно ще отдели необходимите усилия, за да се представи добре.
5. Кара ви да се чувствате красива
Колкото по-уверена е една жена, толкова по-освобдена е в секса и може да му се наслади изцяло. Ако мъжът до вас ви кара да се чувствате красива само с комплименти – вие сте щастливка! Знаейки, че вашият партньор ви харесва без грим, рано сутрин, с раздърпана тениска – такава каквато сте, ще можете спокойно да се отървете от всички задръжки.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top