ЗВЕЗДИ

7 звезди, с които никога не бихте пожелали да работите

Обществена тайна е, че повечето звезди от шоубизнеса се отличават с екстремната си капризност. Много от хората, които виждаме широко усмихнати по екраните на телевизорите си вкъщи, зад кадър се превръщат в непоносими личности. На снимачната площадка в Холивуд обстановката често е напечена. Вижте кой как се повлиява от напрежението.

1.Джеймс Камерън
7 звезди, с които никога не бихте пожелали да работите (6)

Въпреки, че е един от най-успешните режисьори в Холивуд, му се носи слава, че изпива силите на екипите, с които работи. Камерън разговарял с някого, само ако предварително „си е взел номерче”.

2.Кание Уест
7 звезди, с които никога не бихте пожелали да работите (7)

Голям талант съчетан с избухлив нрав. Колкото и да не ни се вярва, сред колеги, рапарът е популярен с избухливостта си и нелекия си характер.

3. Шарън Стоун
7 звезди, с които никога не бихте пожелали да работите (8)

Великолепна актриса, която е оставила зад гърба много участия във велики филми, кото са и донесли слава. Тя самата осъзнава колко „голяма” актриса е, и отказва да се примири с нещо по-различно от това, което е пожелала.

4. Чарли Шийн
7 звезди, с които никога не бихте пожелали да работите (2)

Името му е замесено в много скандали – наркотици, пиене и т.н. И в работата си не се разминава без проблеми с колегите. След „Двама мъже и половина” , където вече не участва, той успява да уволни ко-звездата в новия му проект Anger Management.

5. Мадона
7 звезди, с които никога не бихте пожелали да работите (3)

Ако има някой който винаги да получава това, което иска, то това безспорно е Мадона. Поп-иконата е известна с високите си критерии и изисвания. Певицата се слави с това, че има висока работна етика, но тежко ви, ако не можете да оправдаете очакванията й.

6. Линдзи Лоън
7 звезди, с които никога не бихте пожелали да работите (4)

Актрисата имаше няколко трудни години, от където и да го погледнем. Едно от нещата, които колегите и изтъкват като дразнещо е вечните и закъснения за снимки. Може би е на принципа „ по-добре късно, отколкото никога” , но пък щом се появи, Линдзи засипва с изисквания.

7. Марая Кери
7 звезди, с които никога не бихте пожелали да работите (5)

От край време на Марая и се носи слава, че не пести капризи. След снимките на American Idol Ники Минаж сподели, че изискванията на гласовитата певица нямат край.

 

 

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top