ЗВЕЗДИ

8 известни личности, които се държат ужасно с феновете си!

Когато сте богат и известен, не е е трудно да Ви забележат.
Въпреки че, не е лесно когато си център на внимание, известните личности имат избор как да се държат със своите фенове. Ето някои известни личности, за които се твърди, че са направили някои доста ужасни неща, на феновете си.

КЕВИН ДЖЕЙМС
8 известни личности, който се държат ужасно с феновете си! - Magazine (1)
Според легендата, Кралят на Куинс се оказва една голяма драма кралица. Непотвърдено, но подкрепено с две ръце от тези, които са се срещали с “Ченгето от мола” в “дивата природа”. Джеймс често отказва да говори, веднъж се развикал на една сервитьорка, която го попитала директно за неговата поръчка, вместо да я разбере от асистентите му.
Също така се твърди, че звездата от “Дърти Хлапета” често изпраща антуража си в магазините, които смята да посети, за да може всички да са инструктирани да не го гледат в очите, защото явно Пол Бларт е по-велик от всеки.

РИАНА
8 известни личности, който се държат ужасно с феновете си! - Magazine (2)
През 2014 г. Риана публикува намръщено лице на Twitter и свързана с публикация на снимка на 16-годишен фен, облечен с бална рокля,  вдъхновена от костюм на Wile E. Coyote, който певицата носи на известни музикални награди преди няколко години. Риана продължи в туита си да чурулика, добавяйки и няколко неприлични думи. Тя реши и да коментира снимката на фена си, в резултат на което 35 милиона души се запознават с мнението й в социалната мрежа и напълно съсипват абитуриентските спомени на един фен.

КРИСЧЪН БЕЙЛ
8 известни личности, който се държат ужасно с феновете си! - Magazine (3)
Бейл е хващан многократно в изблици на агресия към екипа си на снимачната площадка, бил е арестуван по време на пресконференция заради изблици на гняв към членове на неговото семейство.
Въпреки това, бившият PR агент на Бейл излезе с твърдения, че поведението на актьора към феновете е още по-лошо, разказвайки за случай, при който Бейл разплакал малки момичета, след като те просто са искали автограф. Още едно събитие, в което участва Бейл. Крисчън, изпратил факс до свой фен с отправяне на смъртна заплаха, включващо отвертка. Бейл никога не е бил обвинен за заплахата.

МАЙКЪЛ ДЖОРДАН
8 известни личности, който се държат ужасно с феновете си! - Magazine (4)
Легендите за грубостта и конформизма на Джордан са многобройни, но никой не се откроява повече, отколкото когато рапъра Chamillionaire помоли Джордан за една снимка. На всичко отгоре Джордан настоя Chamillionaire да купи от него тениска за 15 хиляди долара, която естествено рапъра отказа. Абсурдите на Джордан продължават, по време на приемането си в залата на славата Джордан великият номер 23, е държал 23-минутна реч в която е унижавал всеки, които не му е целувал задника.

ДЖИЙН СИМЪНС
8 известни личности, който се държат ужасно с феновете си! - Magazine (5)
За бас китарист, който се облича като клоун, Джийн Симънс има много високо мнение за себе си. В скорошно интервю Симънс започна да обяснява надълго и нашироко защо мрази бившите си колеги. След това реши да засегне темата за самоубийство – според басиста хората със самоубийствени мисли трябва просто да се примирят и да млъкнат. Това твърдение накара няколко радио станции да спрат да пускат негова музика. След като това се отрази на портмонето му, Симънс бе принуден да се извини.

ДЖЕРИ ЗАЙНФЕЛД
8 известни личности, който се държат ужасно с феновете си! - Magazine (6)
Историите за Зайнфелд се разпространяват сред почитателските кръгове на звездата от години – очевидно Джери е известен като един от най-големите задници в познатата ни вселена. Бивш фен на звездата разказва, че една сутрин се засекли в трапезарията на хотел, където почитателят бил с целия си баскетболен отбор. Без никаква провокация, Зайнфелд нарекъл момчетата „тъпанари“, след което тресна чинията си на масата и настоял яйцата му да бъдат сготвени наново.

АРИАНА ГРАНДЕ
8 известни личности, който се държат ужасно с феновете си! - Magazine (7)
Поп певицата Ариана Гранде успя не само да отврати голяма част от феновете си, но и цяла Америка, като заяви: „Мразя американците. Мразя Америка“. Тези думи станаха обществено достояние, след като магазин за донъти публикува видео от охранителната си камера. В зората на скандала певицата отмени всичките си участия и се извини с официално изявление. В него Гранде обясни, че просто е антиамериканската й тирада е всъщност антиконсуматорска.

МАРАЯ КЕРИ

Поп кралицата има репутация на най-взискателната и дразнеща известна личност. Когато през 2008 приема да се снима в нискобюджетния филм Tennessee, на певицата е казано, че поради малкото инвестиции във филма и кризата, тя ще трябва да лети в икономична класа. Какво е направила Кери ли? Резервирала цял самолет и пътувала сама в кабината. Но това не е най-фрапиращата изцепка на звездата: през 2009 Кери прави невиждан скандал заради това, че не са я настанили на масата на семейство Обама.

Източник: www.looper.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top