ЗВЕЗДНИ РОЖДЕНИЦИ

9 септември – Звездни Рожденици

Адам Сандлър

9 септември – Звездни Рожденици - Magazine (1) След като става популярен с шоуто Saturday Night Live, той започва да участва във високобюджетни холивудски продукции. Най-известен е с комедийните си роли във филми като Били Медисън, Щастливият Гилмор, и Баща-мечта, известен е и с ролите с в романтични и драматични филми като Гроги от любов, Спенглиш и Любовта в мен.

Адам Ричард Сандлър е американски комик, актьор, музикант, сценарист и продуцент. След като става популярен с шоуто Saturday Night Live, той започва да участва във високобюджетни холивудски продукции. Най-известен е с комедийните си роли във филми като Били Медисън, Щастливият Гилмор, и Баща-мечта, известен е и с ролите с в романтични и драматични филми като Гроги от любов, Спенглиш и Любовта в мен.

Хю Грант

9 септември – Звездни Рожденици - Magazine (2) Той получава голямо внимание след играта си в международния хитов филм на писателя и режисьор Ричард Къртис Четири сватби и едно погребение. След тази знаменита роля за актьора следват комедийни филми като Mickey Blue Eyes и Нотинг Хил, които се превръщат в едни от най-обичаните негови филми изобщо. След края на деветдесетте години на 20 век Грант започва да се снима и в друг тип филми като Дневниците на Бриджит Джоунс, About A Boy и Американски мечти.

Хю Грант, роден на 9 септември, 1960 г. е британски актьор и продуцент, носител на награда Златен глобус. Той получава голямо внимание след играта си в международния хитов филм на писателя и режисьор Ричард Къртис Четири сватби и едно погребение. След тази знаменита роля за актьора следват комедийни филми като Mickey Blue Eyes и Нотинг Хил, които се превръщат в едни от най-обичаните негови филми изобщо. След края на деветдесетте години на 20 век Грант започва да се снима и в друг тип филми като Дневниците на Бриджит Джоунс, About A Boy и Американски мечти.

Източник: bg.wikipedia.org

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top