НОВИНИ

Адел отрече слуховете за вражда с Бионсе

„Има слух, който обикаля средите ни, че съм се обърнала срещи Бионсе, но аз никога няма да бъда толкова неуважителна“, каза Адел пред Beats 1. „Никога не бих проявила такова неуважение. Очевидно е, че харесвам Бионсе и ще я харесвам докато не умра…“

Носеха се слухове, че Адел е изпитвала ненавист към Бионсе. "Има слух, който обикаля средите ни, че съм се обърнала срещи Бионсе, но аз никога няма да бъда толкова неуважителна", каза Адел пред Beats 1. "Никога не бих проявила такова неуважение. Очевидно е, че харесвам Бионсе и ще я харесвам докато не умра..." Макар, че няма да чуем общо парче на двете емблематични изпълнителки в новия албум на Адел, който излиза този петък, ние продължаваме да стискаме палци, за тяхна колаборация в най-близко бъдеще. Адел, отрече слуховете за вражда с Бионсе - Magazine (2)

Макар, че няма да чуем общо парче на двете емблематични изпълнителки в новия албум на Адел, който излиза този петък, ние продължаваме да стискаме палци, за тяхна колаборация в най-близко бъдеще.

Адел, отрече слуховете за вражда с Бионсе - Magazine (3) Носеха се слухове, че Адел е изпитвала ненавист към Бионсе. "Има слух, който обикаля средите ни, че съм се обърнала срещи Бионсе, но аз никога няма да бъда толкова неуважителна", каза Адел пред Beats 1. "Никога не бих проявила такова неуважение. Очевидно е, че харесвам Бионсе и ще я харесвам докато не умра..." Макар, че няма да чуем общо парче на двете емблематични изпълнителки в новия албум на Адел, който излиза този петък, ние продължаваме да стискаме палци, за тяхна колаборация в най-близко бъдеще.

Източник: Billboard

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top