ЗВЕЗДИ

Актьори, чиито кариери отидоха на кино.

Куба Гудинг Джуниър.

Актьори, чиито кариери отидоха на кино. - Magazine.bg (1)
Куба Гудинг Джуниър има някои страхотни филми под името си, включително и емблематичната му роля в „Джери Магуайър“ и „Мъже на честта“. Но главните му роли приключиха. Въпреки, че той участваше в няколко добри продукции, които бяха добре приети от обществото, като ролята му в „Селма“. Но публиката не може да го приеме насериозно след участието му в „Луда надпревара“.

Адам Сандлър

Актьори, чиито кариери отидоха на кино. - Magazine.bg (2)
Адам Сандлър започна с няколко забавни филми, на които всички се смеехме. Филми като „Били Медисън“, „Щастливият Гилмор“, и почти всичко до „Психаротерапия“. Той беше страхотен и в по-сериозните си роли в филмите „Любовта в мен“ и „Гроги от любов“, но след „Зохан: Стилист от запаса“ кариерата му тръгна надолу. Той започна да пуска лош филм, последван от още по-лош филмс – „Джак и Джил“, „Браво, момчето ми!“ и „Обущарят. Сега, той се опитва да възроди кариерата си с филма „Пиксели“, но не виждаме това да се случи.

Еди Мърфи

Актьори, чиито кариери отидоха на кино. - Magazine.bg (3)
В началото на кариерата си, Еди Мърфи е един от най-смешните актьори на екрана. Неговите шоута на живо е уникални, а филмите му са като цяло добре приети. Последният му добър филм, който си заслужава да се гледа е „Шрек“, а преди това „До живот“ от 1999 с Мартин Лоурънс. Да той има нови филми, но можете ли да наименувате някой от тях!

Джим Кери

Актьори, чиито кариери отидоха на кино. - Magazine.bg (4)
Джим Кери вече не е актьора, който сме свикнали да гледаме. Последният му билет за Боксофиса беше „От глупав по-глупав 2“, който сам по себе си не беше дори наполовина смешен, колкото първата част. Неговата роля в „Шут в г*за! 2“ беше добра, но последната му истински добра роля, е през 2003 година в „Всемогъщият Брус“. Участието му в „Феноменалният Бърт Уондърстоун“ остава напълно без коментар от публиката, част от която споделя, че дори ролята му в „Пингвините на Мистър Попър“ е трагична, и че „Навитакът“ е бил доста по-скучен от очакването.

Тим Робинс

Актьори, чиито кариери отидоха на кино. - Magazine.bg (6)
Тим Робинс някога беше актьор с главно „А“ с ролите си от 1988 с „Бул Дърам “ до 2003 и „Реката на тайните“. Той имаше няколко наистина страхотни роли в „Изкуплението Шоушенк“, „Нищо за губене“ и „Стълбата на Джейкъб“.
Но всичко за него свърши след пускането на „Добре дошъл при мен“ и „Лесна плячка“.

Катрин Зита-Джоунс

Актьори, чиито кариери отидоха на кино. - Magazine.bg (7)
След участието си в големи филми като „Клопка“, „Чикаго“, „Бандата на Оушън 2“, и „Момичета от класа“. Катрин Зита-Джоунс беше любима актриса на голям процент от публиката. Нейният успех продължи с „Маската на Зоро“ и „Без резервации“. Но филмите, които последваха са считани за катастрофални. Тя не е участвала в много филми от 2007 г. насам и не е имала роля в нов филм след „Бесни страшни пенсии 2“. от 2013.

Маколи Кълкин

Актьори, чиито кариери отидоха на кино. - Magazine.bg (8)
Маколи Кълкин е отличен пример за успешно-дете-звезда, което не може да се справи, като възрастен. Като дете той играе в множество велики филми, като „Чичо Бък“ и „Сам вкъщи.“ През 1991 г. той участва в „Моето момиче“, но нещата започнаха да тръгват надолу за Маколи. Идва 1994 г., когато той е част от доста лошо получилият се филм от“Господарят на страниците“, които за жалост със своите приходи от $ 12 милиона не успява да покрие разходите си от $ 27 милиона. След анимационния гаф, Кълкин се снима в „Ричи Рич“, който също така приключва безславно. И общо взето това беше всичко от Маколи.

Никълъс Кейдж

Актьори, чиито кариери отидоха на кино. - Magazine.bg (9)
Кажете какво искате за Никълъс Кейдж, но той имаше доста велики филми в по-ранната си кариера. Най-силните му роли бяха между „Скалата“ и „Цар на войната“. „Въздушен конвой“ беше впечатляваща продукция, „Лице назаем“, „Град на ангели“, „Да изчезнеш за 60 секунди“ и „Змийски очи“ бяха просто страхотни. Но нещата започнаха да отиват надолу за Кейдж, през 2006 когато на бял свят излезе „Грешникът“ и беше последван от „Призрачен ездач“. Последнят му филм, „Умирам от Светлината“, притежава невероятните 4.3 от 10 възможни в IMDB. Но дали си заслужават?

Източник: www.looper.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top