красота

Актуални прически 2016

Годината на маймуната се откроява с нестандартните си предложения в прическите. Ако до сега сме връзвали косите си на конски опашки или сме ги завивали в романтични къдрици, тази година ни изненадва с напълно нови предложения.

Татуировки в косите
Актуални предложения за прически 2016 (2)

През топлите месеци на миналата година беше актуално да лепим златисти и сребристи татуировки по тялото си. Тази година татуираме косите си! Този аксесоар ще е много подходящ за абитуриентките като бляскав аксесоар в прическите им.

Шиене на аксесоари
Актуални предложения за прически 2016 (3)
От няколко години се говори за шиене на прически, вместо застопоряване с фуркети и фиби. Това е провокирано от звездите в Холивуд и тяхната необходимост от перфектно изработени фризури без видими фиби и фуркети. Но тази тенденция не влезе при нас. За сметка на това тази година шиенето върху коса се видоизмени и след направата на прическа може да се зашият копчета, шипове и паети за по-атрактивна визия. Ефекта е новаторски и също е напълно подходящ за абитуриентите 2016 година.

Бродиране в косите
Актуални предложения за прически 2016 (3)4

Взаимствано от бабините бродерии водещи стилисти откриват, че е напълно възможно да бродират и върху коси. Тази услуга е по-бавно и трудна за направа, но ефекта е неповторим.

Всички нови тенденции се очаква да се добавят в най-скоро време в услугите на водещите фризьорски салони.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top