ЗВЕЗДИ

Актьори, които не заслужават да бъдат в Холивуд

Славата понякога облагодетелства тези, които не заслужават да са в светлината на прожекторите. Независимо дали тези актьори не са достатъчно опитни, за да спечелят аудитория или са направили някой тъпотия, която да засенчи добрите им роли. Много актьори трябва просто да оставят кариерите си в Холивуд и да се развиват в друга сфера.

Шая Лабъф
Актьори, които не заслужават да бъдат в Холивуд - Magazine.bg (8)

Имаше време, когато детето-звезда Лабъф напълно заслужаваше славата си, но скандалното му поведение през последните няколко години показва, че той вероятно трябва да си вземе почивка, за да си възвърне разсъдъка. От плагиатство на кратък филм до низ от саркастични извинения за кражбата, последвано от нелепа „изкуствена“ игра. И за финал, може би Шая не трябва толкова много да ни показва личния си живот.

Меган Фокс
Актьори, които не заслужават да бъдат в Холивуд - Magazine.bg (9)
Фокс, никога не е била призната за актьорските си възможности и може би петте й номинации „Златна малина“(от която една спечелена), не е на добре. Обявена за изключително антисоциална, манипулативна и недоверчива към всички мъже. Добавете и факта, че тя никога не е била в един наистина добър филм и няма причина да се задържа в Холивуд.

Адам Сандлър
Актьори, които не заслужават да бъдат в Холивуд - Magazine.bg (1)

Фенове на неинтелектуалната комедия или интелектуалната драма може да не са съгласни, но Сандлър е поставил световен рекорд със слабите си филми, които е главен герой, както и с филмите излезли от неговата продуцентска компания. Като изключим „Гроги от любов“, Сандлър пее една и съща песен от 20 години. Време е да запее нова!

Кърк Камерън
Актьори, които не заслужават да бъдат в Холивуд - Magazine.bg (2)

Въпреки, че става евангелист на 17 годишна възраст, Кърк трябваше да бъде свещеник вместо актьор. Камерън поддържа присъствието си в Холивуд, за да може да даде глас на своите хомофобски виждания. Макар че всичко нужно, за да бъде изпъден от Холивуд е налице, той все още има глас в светските среди.

Джени МакКарти
Актьори, които не заслужават да бъдат в Холивуд - Magazine.bg (3)

МакКарти е най-добрият пример за известна личност, която злоупотребява с славата си, за да разпространява невежеството си. Нейният глас и анекдотичната й позиция, че ваксините причиняват аутизъм, накараха безброй хора да не ваксинират децата си… Докато МакКарти е заявила, че тя е изрично срещу ваксините, тя е единствената знаменитост, която е активна заплаха за общественото здраве. Ето защо не трябва да се приемат здравни съвети от Плеймейтка.

Джеймс Франко
Актьори, които не заслужават да бъдат в Холивуд - Magazine.bg (4)

Момче за всичко и господар на никой, Франко е повече от един обикновен актьор, той е – драматург, учител, визуален артист, режисьор и сценарист… наред с много други призвания, в които само той е казал, че го бива…

Кристен Стюарт
Актьори, които не заслужават да бъдат в Холивуд - Magazine.bg (5)

Повече манекен отколкото човек, дървеното изпълнение на Стюарт в поредицата „Здрач“ и извън нея я посрамиха пред зрителите в продължение на години. След като изневери на актьора от „Здрач“ Робърт Патинсън с женения режисьор Рупърт Сандърс, тя скъса взаимоотношения с един удар. Стюарт никога не се отдръпна от Холивуд, за да помисли, какво точно направи… или, за да изкара няколко курса по актьорско майсторство.

Аштън Къчър
Актьори, които не заслужават да бъдат в Холивуд - Magazine.bg (6)

След скорошния опит на Къчър да поеме сериозна роля в Джобс (2013 г.), стана ясно, че той е само добър в две неща: да участва в предавания със скрита камера или в „забили“ комедии.

Роб Шнайдер
Актьори, които не заслужават да бъдат в Холивуд - Magazine.bg (7)
Най-смешното нещо за Шнайдер е фактът, че той все още има кариера. Главната причина да виждаме все още Роб е, че няма правно ограничение за неуспешни филми и сериали. Най-лошото е, че Шнайдер е заплашил човек, за това, че се е пошегувал с героя му Дюс Бигало. Лошо Роб, лошо…

Източник: www.looper.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top