НОВИНИ

Амбър Роуз, ласкае Ким Кардашян и Кание Уест (видео)

Да тя със сигурност го направи.

Амбър Роуз, ласкае Ким Кардашян и Кание Уест - Magazine (3)

Моделът изигра малка игра в“WWHL“(Watch What Happens Live), където тя трябваше да казва по едно хубаво нещо за хората, с които е имала спорове.
Въпреки че Амбър е била отказала да говори за семейство Кардашян, Анди Коен успя да я накара да каже няколко неща за бившия си Кание Уест и съпругата му Ким Кардашян!
Водещият не само, че успя да изкара няколко думи от Роуз за семейство Уест, той всъщност успя да я накара да каже няколко мили думи за тях. на въпроса на Коен, какво мисли за Ким, Амбър се поколеба малко, но отговори „Тя ражда хубави бебета.“ Това прозвуча мило когато Амбър го каза, нали?! А, какво мисли за Кануе „Той прави наистина добра музика.“

Амбър Роуз, ласкае Ким Кардашян и Кание Уест - Magazine (5)

След комплименти й към Ким и Кание, Амбър трябваше да каже едно хубаво нещо и за Тайга! Както знаем най-добрата приятелка на Амбър е Блек Чайна, която има син от Тайга! Поради тази причина Роуз има спорове в момента с Тайга и настоящата му приятелка Кайли Дженър. Амбър наистина се помъчи да каже едно хубаво нещо за Тайга и след като помисли малко отговора й беше: „Той носи много хубава шапка на тази снимка…“

1E66B55D

Единственият човек за който Роуз нямаше проблеми да говори беше нейният бивш приятел Уиз Калифа – „Той е много любящ човек“.

Амбър Роуз, ласкае Ким Кардашян и Кание Уест - Magazine (2)

Източник: Hollywood Life

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top