НОВИНИ

Амбър Роуз прости на Уиз Калифа и Кание Уест

Амбър Роуз най-накрая сключи мир с бившите си Уиз Калифа и Кание Уест.Амбър Роуз прости на Уиз Калифа и Кание Уест - Magazine.bg (4) В събота по време на първия по рода си "SlutWalk" в Лос Анджелис, моделът и актриса Амбър Роуз произнесе доста тежка реч, в която прости на двамата си бивши любовници УиЗ Калифа и Кание Уест. През сълзи Роуз прости на Уиз Калифа за думите му, че тя не е "нищо друго освен една стриптизьорка". Амбър "помилва" и Кание Уест въпреки, че той "има нужда 30 душа след като е бил с нея".
В събота по време на първия по рода си „SlutWalk“ в Лос Анджелис, моделът и актриса Амбър Роуз произнесе доста тежка реч, в която прости на двамата си бивши любовници Уиз Калифа и Кание Уест. През сълзи Роуз прости на Уиз Калифа за думите му, че тя не е „нищо друго освен една стриптизьорка“. Амбър „помилва“ и Кание Уест въпреки, че той „има нужда 30 душа след като е бил с нея“.
Амбър Роуз прости на Уиз Калифа и Кание Уест - Magazine.bg (2)
„Аз искам да простя Кание за това, което той каза за мен. Искам да освободя цялата негативност да си отиде“, продължи тя. „Хората са невежи и трябва да бъдем по-големи хора и по-положителни. Да прощаваме, и да продължаваме.
Амбър Роуз прости на Уиз Калифа и Кание Уест - Magazine.bg (3)

Тук може да видите и емоционалната реч на Амбър Роуз.

Източник: www.billboard.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top