НОВИНИ

Амбър Роуз издаде в Instagram, че Рик Рос се е сгодил.

Изглежда, че скоро Рик Рос ще бъде женен мъж.

Амбър Роуз издаде в Instagram, че Рик Рос се е сгодил. - Magazine.bg Изглежда, че скоро Рик Рос ще бъде женен мъж. Според Лира Мерсер, шефа на Мейбах Мюзик й е предложил и то с доста голям пръстен. Докато Мерсер туитва за годежа си, Рик Рос не е коментирал нищо пред медийте. Въпреки това Амбър Роуз официално поздрави двойката в Instagram - "Поздравления за моето момичен @lira_galore и @richforever. Любовта е красиво нещо"

Според Лира Мерсер, шефа на Мейбах Мюзик й е предложил и то с доста голям пръстен. Докато Мерсер туитва за годежа си, Рик Рос не е коментирал нищо пред медиите.

Амбър Роуз издаде в Instagram, че Рик Рос се е сгодил -Изглежда, че скоро Рик Рос ще бъде женен мъж. Според Лира Мерсер, шефа на Мейбах Мюзик й е предложил и то с доста голям пръстен. Докато Мерсер туитва за годежа си, Рик Рос не е коментирал нищо пред медийте. Въпреки това Амбър Роуз официално поздрави двойката в Instagram - "Поздравления за моето момичен @lira_galore и @richforever. Любовта е красиво нещо" Magazine.bg (2)
Въпреки това Амбър Роуз официално поздрави двойката в Instagram – „Поздравления за моето момиче @lira_galore и @richforever. Любовта е красиво нещо“

https://instagram.com/p/7whzICEq5M/?taken-by=amberrose

Източник: www.billboard.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top