ЗВЕЗДНИ РОЖДЕНИЦИ

8 април – Звездни Рожденици

Dej Loaf – 25
april 8 (2)

Дежа Тръмбъл е родена на 8 април 1991 г. в Детройт, Мичиган, САЩ. Тя е американска рапърка и певица.

Taylor Kitsch – 35
april 8 (3)

Тейлър Кич е роден на 8 април 1981 г. в Келоуна, Британска Колумбия, Канада. Той е канадски актьор и модел.

John Schneider – 56
april 8 (4)

Джон Шнайдер е роден на 8 април 1960 г. в Маунт Киско, Ню Йорк, САЩ. Той е американски актьор и кънтри певец.

Sung Kang – 44
april 8 (5)

Сунг Канг е роден на 8 април 1972 г. в Гейнсвил, Джорджия, САЩ. Той е американски актьор от корейски произход, известен с ролята си на Хан във филмовата поредица „Бързи и яростни“.
Първата му голяма роля е във филма Better Luck Tomorrow, на гангстер. Участва и в The Motel, където влиза в ролята на Сам Ким. Добива популярност в ролята на Хан в „Бързи и яростни: Токио дрифт“, „Бърз и яростен“, „Бързи и яростни 5: Удар в Рио“ и „Бързи и яростни 6“. Агент на ФБР играе в едноименния филм на Джет Ли – „Война“. Появява се във видеото към песента „Lie“ на корейската банда „g.o.d.“. Получава малка роля в „Умирай трудно 4“.
Актьорът споделя, че преди да участва в „Токио дрифт“ не е знаел за дрифт субкултурата, съществуваща в Япония, като по-късно научава, че дрифтът е популярен по целия свят автомобилен спорт. Казва още, че това, което не харесва в Холивуд, са стереотипите, с които източноазиатски актьори се сблъскват, когато са избирани за дадени роли.

Patricia Arquette – 48
april 8 (6)

Патриша Аркет е родена на 8 април 1968 г. в Чикаго, САЩ. Тя е американска телевизионна и филмова актриса, носителка на „Еми“, „Златен глобус“, награда на „БАФТА“ и „Оскар“. Номинирана е за две награди „Сателит“ и три награди „Сатурн“.
Известни филми с нейно участие са „Истински романс“, „Ед Ууд“, „Стигмата“, „Човешката природа“, „Юношество“, сериалите „Медиум“, „Престъпна империя“, „От местопрестъплението“ и други.

JR Bourne – 46
april 8 (7)

Дейвид ДжейАр Борн е роден на 8 април 1970 г. в Торонто, Онтарио, Канада. Той е канадски актьор.

Izzy Stradlin – 54
april 8 (8)

Изи Страдлин е роден на 8 април 1962 г. в Лафайет, САЩ. Той е американски музикант, познат от хард рок групата Гънс Ен Роузис от 1985 до 1991.
Откакто е напуснал групата през 1991, Страдлин е издал седем самостоятелни соло албума. Той също свири като гост на турнето на Гънс Ен Роузис през 2006 година Chinese Democracy World Tour.

Robin Wright – 50
8 април – Звездни Рожденици - Magazine.bg

Робин Райт е родена на 8 април 1966 г. в Далас, Тексас, САЩ. Тя е американска актриса.

Източник: bg.wikipedia.org

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top