НОВИНИ

„Аз съм излекувана!“ Памела Андерсън победи хепатит С

48-годишната Памела Андерсън се похвали на всичките си последователи в Instagram и публикува своя гола снимка на която личи еуфорията й.

Аз съм излекувана! Памела Андерсън победи хепатит С - Magazine (2)

Тя добави: „Аз се моля за всеки, живеещ с хепатит C, да се излекува или да може да си позволи лечението. Скоро то ще бъде по-достъпно за още повече хора.“
Звезда от сериала „Спасители на плажа“ се е заразила преди 16 години с болестта по кръвен път и през август сподели пред списание „People“, че иска в най-скоро време да се отърве от нея.

Аз съм излекувана! Памела Андерсън победи хепатит С - Magazine (3)

„Преди шестнадесет години, хепатит С си беше нещо като смъртна присъда, за мен и за всички диагностицирани с тази болест. Това наистина повлия на моето самочувствие. Въпреки, че изглеждах уверена, аз постоянно си мислех, че над мен витае много тъмен облак.“


След като се излекувах нямам никакви увреждания на черния дроб, нито странични ефекти, аз вече живея живота си, какво винаги съм си искала и за мен беше истинска благословия, че успях да се снабдя с това лекарство. Аз съм много развълнувана. Чувствам се добре. Чувствам се толкова благословена“ допълни актрисата.

Източник: Daily Mail

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top