НОВИНИ

Бащата на Риана твърди, че Кание Уест харчи по $ 500 на ден за прическа

Бащата на поп звездата Роналд Фенти – който е пътувал с Риана и Уест по време на съвместното им турне през 2010 г. – сподели тази информация пред списание „Heat“.

Бащата на Риана твърди, че Кание Уест харчи по $ 500 на ден за прическа - Magazine (1) Ето какво разкри Роналд Фенти: "Това е лудостм, той плаща по $ 500 на бръснара си. Аз не мога да разбера, толкова много коса ли има? Кание просто обича свежият си вид." От "Heat" са говорили лично с Ибн Джаспър - личният бръснар на Уест, който споделя, че се е запознал с Кание преди 20 години в Чикаго.

Ето какво разкри Роналд Фенти: „Това е лудост, той плаща по $ 500 на бръснаря си. Аз не мога да разбера, толкова много коса ли има? Кание просто обича свежият си вид.“
От „Heat“ са говорили лично с Ибн Джаспър – личният бръснар на Уест, който споделя, че се е запознал с Кание преди 20 години в Чикаго.

Бащата на Риана твърди, че Кание Уест харчи по $ 500 на ден за прическа - Magazine (3) "Той ме помоли да се приместя в Ню Йорк, за да работя само за него. Но му отговорих, че ще го направя, когато той ми плаща толкова, колкото изкарвам тук" - твърди Ибн.

„Той ме помоли да се преместя в Ню Йорк, за да работя само за него. Но му отговорих, че ще го направя, когато той ми плаща толкова, колкото изкарвам тук“ – твърди Ибн.

Източник: www.nme.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top