НОВИНИ

Белия дом провокира Кание Уест!(+Видео)

Плана на Кание Уест да се кандидатира за президент през 2020 г., стигна до Белия дом. Прессекретаря на президентството Джош Ърнест отговори на рапъра отностно амбицията му да стане президент на САЩ. Вижте, какво има да каже на г-н Уест, член от екипа на Обама.

Възможността Кание Уест, да се кандидатира за президентството през 2020 г. е всичко за, което се говори след тазгодишните VMA`s!
Докато пътува на борда на Air Force One до Аляска в компанията на президента Барак Обама, прессекретаря бе попитан какво мисли за кандидатурата на Кание през 2020 г.
„С нетърпение очаквам да видя, какъв слоган, ще избродира на шапката си за предизборната кампания“ отговаря Джош Ърнест.

Белия дом провокира Кание Уест!(+Видео) - Magazine (2)

Изглежда, че Ким Кардашиан, не е единствената, която очаква с нетърпение президентската надпревара на Кание! Съпругата на Кание, е готова да подкрепи мъжа си в бъдещата му мечта да стане президент на Съединените щати. „Тя мисли, че Кание е това, от което се нуждае страната,“ споделя близък човек до семейство Уест. „Той не се шегуваше, когато каза, че ще се кандидатира през 2020 г., и Ким е зад него на 110%.“

Тук може да видите епичната реч на Кание Уест от MTV VMA`s 2015.

Източник: www.hollywoodlife.com / www.practicallyviral.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top