ЛАЙФСТАИЛ

Бентли пускат джип през 2016 (снимки+видео)

Дръжте си шапките! Бентли ще започне продажбата на Бентайга през 2016 г., и вече има над 4000 купувачи.Бентли пускат джип през 2016 (снимки+видео) - Magazine.bg 2 Според Бенджамин Кац и Кристоф Раувалд от Блумбърг, това няма да е просто джип. Това ще бъде, Бентлито на джиповете. "Бентайга ще бъде най-ексклузивния, най-луксозния и най-скъпия джип в света". "Нивото на лукс ще бъде необикновено", сподели Волфганг Дюрхаймер - изпълнителния директор на Бентли.Базовата модел ще бъде около 220 000 евро, но в засисимост от желания лукс на клиента може да достигне внушителните 685 000 евро.
Според Бенджамин Кац и Кристоф Раувалд от Блумбърг – „Това няма да е просто джип. Това ще бъде, Бентлито на джиповете.“ Волфганг Дюрхаймер (изпълнителният директор на Бентли) сподели –  „Бентайга ще бъде най-ексклузивния, най-луксозния и най-скъпия джип в света“. „Нивото на лукс ще бъде необикновено“. Базовата модел ще бъде около 220 000 евро, но в засисимост от желания лукс на клиента може да достигне внушителните 685 000 евро.
Бентли пускат джип през 2016 (снимки+видео) - Magazine.bg 3
8-цилиндров бензинов двигател, както и с туин-турбо W12, ще може да развива 320 км/ч, което ще направи Бентайга най-бързият автомобил в своя клас. От началото на 2017 г. моделът ще се предлага и с хибриден агрегат, в чийто състав ще бъде включен същият 6,75-литров V8 мотор с две турбини.
Интересен факт: Първият джип Бентли Бентайга ще бъде доставен лично на британската кралица Елизабет II.
Бентли пускат джип през 2016 (снимки+видео) - Magazine.bg 4
Бентли пускат джип през 2016 (снимки+видео) - Magazine.bg 5

Източник: www.businessinsider.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top