НОВИНИ

Биографичния филм за Фреди Меркюри ще започне снимки през 2016 г.

Дълго отлаганите снимки по биографичния филм за Фреди Меркюри ще започнат през лятото на 2016 година. Това ще се случи, след като номинираният за Оскар сценарист Антъни МакКартън обяви, че работи над сценария, който трябва да е готов идните месеци, за да може продукцията да започне снимки по график.

Биографичния филм за Фреди Меркюри ще започне снимки през 2016 г. - Magazine (2) Дълго отлаганите снимки по биографичния филм за Фреди Меркюри ще започнат през лятото на 2016 година. Това ще се случи, след като номинирания за Оскар сценарист Антъни МакКартън обяви, че работи над сценария, който трябва да е готов идните месеци, за да може продукцията да започне снимки по график. Новината идва две години, след като Саша Барон Коен, който щеше да играе легендарния фронтмен на Queen, напусна проекта поради "творчески различия". Оттогава проектът е бил поет от мнозина и много бъди е отлаган. Сега, когато Маккартън замени оригиналния сценарист и Бен Уишоу, който ще играе главната роля проектът изглежда, че се възражда.

Новината идва две години, след като Саша Барон Коен, който щеше да играе легендарния фронтмен на Queen, напусна проекта поради „творчески различия“. Оттогава проектът е бил поет от мнозина и много бъди е отлаган.

Дълго отлаганите снимки по биографичния филм за Фреди Меркюри ще започнат през лятото на 2016 година. Това ще се случи, след като номинирания за Оскар сценарист Антъни МакКартън обяви, че работи над сценария, който трябва да е готов идните месеци, за да може продукцията да започне снимки по график. Новината идва две години, след като Саша Барон Коен, който щеше да играе легендарния фронтмен на Queen, напусна проекта поради "творчески различия". Оттогава проектът е бил поет от мнозина и много бъди е отлаган. Сега, когато Маккартън замени оригиналния сценарист и Бен Уишоу, който ще играе главната роля проектът изглежда, че се възражда. Биографичния филм за Фреди Меркюри ще започне снимки през 2016 г. - Magazine (3)

Сега, когато Маккартън замени оригиналния сценарист и Бен Уишоу, който ще играе главната роля проектът изглежда, че се възражда.

Източник: Billboard

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top