НОВИНИ

Бионсе и Джей Зи очакват бебе Номер 2

Нови сведения твърдят, че певицата е приблизително в четвърти месец заедно с второто си дете.

beynew1

Изглежда, че скоро Блу Айви няма да бъде единствено дете на звездната двойка. Само след няколко месеца семейство Картър ще се увеличи. Източник приближен до двойката споделя пред Life & style и е цитиран от Hollywood Life, че Куин Би е почти наполовина с втората си бременност.

beynew12

„Би е бременна,“ споделя приближен на двойката.“Тя се опитва да забременее още от когато се роди Блу Айви. И мечтата и вече се сбъдна.“
Слуховете за втората бременност на Бионсе витаят във въздуха, откакто се появиха нейни снимки на които се виждаше, как тя си предпазва корема на излизане от ресторант в Лос Анджелис. Седмица преди това тя е забелязана на 4-тия рожден ден на Блу Айви отново да си предпазва корема.

beynew123

Вместо да бъде както преди с прилепнали дрехи съпругата на Джей Зи е забелязвана все по-често да облича отпуснати и провиснали дрехи, нещо което не е в нейн стил.
Суперзвездата продължава да подкрепя слуховете, когато на 18 януари тя си тръгва от репетициите за Супер Боул, облечена в гигантски зелен дъждобран, въпреки че в Лос Анджелис не е имало дъжд и температурите са били близки до 30 градуса.

SHES COMING HIVE #QueenBeyonce #USC #QueenBey #Superbowl #rehearsal #Beyonce

A photo posted by Bey (@beygoodvideos) on

Източник: Hollywood Life

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top