НОВИНИ

Бионсе и Джей Зи тайно разделени за една година

Джей Ранди Тараборели – автор, който пише своеволна биографична книга за Бионсе твърди, че звездното семейство се е разделило за една година, когато имаше слухове за изневярата на Джей с Риана.

beyhov2

Учудващото твърдение идва от неоторизираната биография „Да станеш Бионсе: Неразказана история”. Раздялата се е случила през 2005 година, когато Риана пуска парчето си „Pon De Replay“.

beyhov4

Автора сподели пред Entertainment Tonight: „Бионсе не е знаела какво да прави, в крайна сметка. Те са прекарали около година разделени, защото Бионсе просто не е била сигурна как да действа спрямо ситуацията с Риана. С увереност може да се каже, че Риана и Бионсе са приятели.”

beyhov (3)

Тараборели, защитава твърденията си като споделя, че е той е говорил с няколко души, които са близки с Бионсе, относно няколко части от нейния живот, включително инцидента в асансьора с Джей Зи и сестра й Соланж през 2014 година. След като в интернет пространството се появи клип от инцидента, обществото се запита защо сестрата на Бионсе е напада изпълнителя от Бруклин. Отговора, който Джей Ранди е получил от близки на звездната двойка е, че Бионсе е била против това Джей да присъства на афтърпарти на Риана и сестра й била на същото мнение.

beyhov (5)

Източник: Hollywood Life, TMZ

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top