ЗВЕЗДИ

Брад Пит постави ултиматум на Анджелина Джоли!

Анджелина Джоли винаги е била слаба, но напоследък тя е все „по-деликатна“ от всякога.


Брад Пит постави ултиматум на Анджелина Джоли! - Magazine (3)

Брад Пит обръща сериозно внимание на това и обявил, че ако нещата не се променят, звездната двойка ще се раздели. Брад Пит става все по-загрижен за кльощавата си жена – Анджелина Джоли и намира това опасно за нея и децата им. Макар, Брад да кара жена си да намери професионална помощ, тя не обръща внимание на съветите му. Това, не се струва редно на актьора и е обявил, че скоро може да се види края на една от най-големите холивудски двойки.
Слухове за развода на „Бранджелина“ се чуват още от юни, когато се разбра, че любовта им е започнала да гасне. Но нищо не се чу тогава за здравословното състояние на Анджелина. Източник на списание „Star“ наскоро сподели, че актрисата е достигнала плашещите 38 килограма. След като Брад се е опитвал да помогне на жена си в продължение на месеци, но без успех. Което, не му остава друг вариант освен да поиска развод.

Брад Пит постави ултиматум на Анджелина Джоли! - Magazine (4)

Той й каза, че ако не отиде в болница и не се отнесе сериозно към проблема си, той ще вземе децата и ще я напусне. Въпреки, че това може да звучи грубо, източник добави, че Брад не иска Анджелина да разбере, че ефекта от нездравословното й тегло е опасно за цялото им семейство. Той иска Джоли да се съсредоточи върху себе си и семейството си, преди да е станало твърде късно. Брад й каза, че не иска децата им да са в тази ситуация повече, и той няма да стои и да гледа, докато майката на децата му се самоубива.

Брад Пит постави ултиматум на Анджелина Джоли! - Magazine (2)

Източник: www.hollywoodlife.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top