НОВИНИ

Крис Браун се подиграва на Кание Уест, по време на Седмицата на модата в Ню Йорк!

Това е … интересно. Крис Браун е публикувал видео, в което не само се подиграва на Кание Уест но също така и го унижава. От видеото засегнати са също така Катлийн Дженър и Джей Зи!

Крис Браун се подиграва на Кание Уест, по време на Седмицата на модата в Ню Йорк! (2) Видеото показва моделите на Кануе по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Най-отпред е Катлийн Дженър облечена в роба, която "нарича" боклук от рода на "Игрите на глада"!!!
Видеото показва моделите на Кануе по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Най-отпред е Катлийн Дженър облечена в роба, която „нарича“ боклук от рода на „Игрите на глада“!!!

Крис Браун се подиграва на Кание Уест, по време на Седмицата на модата в Ню Йорк! (3) След като Кейт приключва, може да видите Кание, който казва: "Ще бъдете зашеметени и ще се чувствате като на филм, една дреха от линията е добра, колкото хиляда Гучи-та." След това, може да видите, Джей Зи, който критикува от публиката - "Какъв е този шибан костюм, може ли ми припомниш, човече тази гадост е странна."

След като Кейт приключва, може да видите Кание, който казва: „Ще бъдете зашеметени и ще се чувствате като на филм, една дреха от линията е добра, колкото хиляда Гучи-та.“ След това, може да видите, Джей Зи, който критикува от публиката – „Какъв е този шибан костюм, може ли ми припомниш, човече тази гадост е странна.“

??????

A video posted by @chrisbrownofficial on

Източник: www.hollywoodlife.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top