НОВИНИ

Дрейк иска да запише песен с Майли Сайръс, с която да диснат Ники Минаж и Мийк Мил

Дрейк се самопокани в скандала на Майли и Ники. Вътрешен източник близък до рапъра разкри, че Дрейк иска да се обедини с Майли за песен срещу Ники Минаж и Мийк Мил!Дрейк иска да запише песен с Майли Сайръс, с което да диснат Ники Минаж и Мийк Мил - Magazine (1)
Сякаш Дрейк, не участва в достатъчно драма с Ники Минаж и Мийк Мил. Близък човек до Дрейк разказва, че рапърът е впечатлен от начина, по който Майли Сайръс, се държеше срещу Ники по време на музикални награди на MTV. Очевидно отговора на Майли е вдъхновил Дрейк достатъчно, че да иска да обединят усилията си песен!

Сякаш Дрейк, не участва в достатъчно драма с Ники Минаж и Мийк Мил. Близък човек до Дрейк разказва, че рапърът е впечатлен от начина, по който Майли Сайръс, се държеше много срещу Ники по време на музикални награди на MTV. Очевидно отговора на Майли е вдъхновил Дрейк достатъчно, че да иска да обединят усилията си песен!
28-годишният рапър определено все още има уважение към Ники, но в тази ситуация Дрейк бил на страната на Майли.
Главно защото той одобрява начина, по който певицата сама се справила, когато Ники се изправи срещу нея на сцената на VMAs.

Дрейк иска да запише песен с Майли Сайръс, с което да диснат Ники Минаж и Мийк Мил - Magazine (3) 28-годишният рапър определено все още има уважение към Ники, но в тази ситуация бил на страната на Майли. Главно защото той одобрява начина, по който певицата сама се справила, когато Ники се изправи срещу нея на сцената на VMAs.

Източник: www.hollywoodlife.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top