НОВИНИ

Двама мъже са намушкани в дома на RZA

Полицията разследва престъпление, което се е случило в къщата на RZA от Wu-Tang Clan. За инцидента е съобщено рано сутринта в събота (07 ноември), но все още не е известно дали рапъра е бил в дома си по време на инцидента.

Двама мъже са намушкани в дома на RZA - Magazine (1) От полицията не са потвърдили, но не са и отрекли, че дома принадлежи на рап легендата RZA, но документи за собственост в публичния регистър сочат, че къщата е собственост на рапъра.

Властите в Ню Джърси съобщават, че са открили двама мъже с тежки наранявания на адреса на рапъра, пострадалите са откарани по спешност в болница.
От полицията не са потвърдили, но не са и отрекли, че дома принадлежи на рап легендата RZA, но документи за собственост  в публичния регистър сочат, че къщата е собственост на рапъра.

Двама мъже са намушкани в дома на RZA - Magazine (3) Полицията разследва престъпление, което се е случило в къщата на RZA от Wu-Tang Clan. За инцидента е съобщено рано сутринта в събота (07 ноември), но все още не е известно дали рапъра е бил в дома си по време на инцидента.

От Билборд са потърсили изпълнителя за коментар, но към този момент все още няма отговор от члена на Wu-Tang Clan.

Източник: Billboard

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top