НОВИНИ

Дженифър Лопез взриви с тоалет и участие iHeartRadio music festival

Хора, Дженифър Лопес е на 46 години!

Тя е на 46 години, хора! Певицата изуми всички от сцената на фестивала iHeartRadio Music на 19 септември с парливия си сценичен тоалет. Тя изпълни хита си "Booty" и показа собственото си на публиката. Това беше отвъд секси. "Когато имам голямо дупе, трябва да го показвам" сподели Джей Ло. Дженифър показа дързост на феновете си на фестивала iHeartRadio Music. Тя облече доста пикантен костюм, който показваше много кожата. Докато тоалета показваше всеки милиметър от нейните извивки, тя не позволи на феновете си да отделят и за секунда погледи от нея(или от дупето й). Дженифър Лопез взриви с тоалет и участие iHeartRadio music festival - Magazine.bg (2)

Певицата изуми всички от сцената на фестивала iHeartRadio Music на 19 септември с парливия си сценичен тоалет. Тя изпълни хита си „Booty“ и показа собственото си на публиката. Това беше отвъд секси. „Когато имам голямо дупе, трябва да го показвам“ сподели Джей Ло.

Дженифър Лопез взриви с тоалет и участие iHeartRadio music festival - Magazine.bg (5)

Дженифър показа дързост на феновете си на фестивала iHeartRadio Music. Тя облече доста пикантен костюм, който показваше много кожата. Докато тоалета показваше всеки милиметър от нейните извивки, тя не позволи на феновете си да отделят и за секунда погледи от нея(или от дупето й).

Дженифър Лопез взриви с тоалет и участие iHeartRadio music festival - Magazine.bg (3)Дженифър Лопез взриви с тоалет и участие iHeartRadio music festival - Magazine.bg (4) Певицата изуми всички от сцената на фестивала iHeartRadio Music на 19 септември с парливия си сценичен тоалет. Тя изпълни хита си "Booty" и показа собственото си на публиката. Това беше отвъд секси. "Когато имам голямо дупе, трябва да го показвам" сподели Джей Ло. Дженифър показа дързост на феновете си на фестивала iHeartRadio Music. Тя облече доста пикантен костюм, който показваше много кожата. Докато тоалета показваше всеки милиметър от нейните извивки, тя не позволи на феновете си да отделят и за секунда погледи от нея(или от дупето й).Дженифър Лопез взриви с тоалет и участие iHeartRadio music festival - Magazine.bg (6)Дженифър Лопез взриви с тоалет и участие iHeartRadio music festival - Magazine.bg (7)Дженифър Лопез взриви с тоалет и участие iHeartRadio music festival - Magazine.bg (8)Дженифър Лопез взриви с тоалет и участие iHeartRadio music festival - Magazine.bg (10)Дженифър Лопез взриви с тоалет и участие iHeartRadio music festival - Magazine.bg (11)Дженифър Лопез взриви с тоалет и участие iHeartRadio music festival - Magazine.bg (13)Дженифър Лопез взриви с тоалет и участие iHeartRadio music festival - Magazine.bg (14)Дженифър Лопез взриви с тоалет и участие iHeartRadio music festival - Magazine.bg (15)Дженифър Лопез взриви с тоалет и участие iHeartRadio music festival - Magazine.bg (16)Дженифър Лопез взриви с тоалет и участие iHeartRadio music festival - Magazine.bg (17)Дженифър Лопез взриви с тоалет и участие iHeartRadio music festival - Magazine.bg (20)Дженифър Лопез взриви с тоалет и участие iHeartRadio music festival - Magazine.bg (21)Дженифър Лопез взриви с тоалет и участие iHeartRadio music festival - Magazine.bg (12)Дженифър Лопез взриви с тоалет и участие iHeartRadio music festival - Magazine.bg (9)

Източник: www.hollywoodlife.com

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top