НОВИНИ

Дженифър Лорънс пресъздава „Първичен инстинкт“ за Dior

Най-добре платената актриса за изминалата година – Дженифър Лорънс, е жена на много таланти. В последното си начинание актрисата пресъздава „Първичен инстинкт“ за новата козметична кампания на Dior – Addict Lipstick.

Дженифър Лорънс пресъздава „Първичен инстинкт“ за Dior - Magazine (1)

Холивудската красавица е на върха на кариерата си – тя не просто е най-добре платената жена в киното, но и една от най-младите актриси, печелили Оскар, което моментално я изстреля в полезрението на целия свят. Красотата и популярността й настигат и модният гигант Dior, който подписа тригодишен договор със звездата.

Дженифър Лорънс пресъздава „Първичен инстинкт“ за Dior - Magazine (4)

Слоганът на новата козметична серия Dior Addict Lipstic e „Shine, don’t be shy” – „Блести, не бъди срамежлива“. И несъмнено, Дженифър не е никак срамежлива във видеото! Сред кадрите от блясък и изкусително червило, виждаме пресъздадена култовата сцена, в която Шарън Стоун разтваря крака и след това ги кръстросва. Това е сцена, която превърна Стоун в най-големия секс символ на Холивуд. Самата Лорънс със сигурност е в радарите на всички мъже, след като в интернет бяха разпространени нейни голи снимки.

Това не е първият път, в който Дженифър работи с френския моден гигант – в началото на 2015 актрисата стана лице на рекламната кампания на чантите Be Dior.

Дженифър Лорънс пресъздава „Първичен инстинкт“ за Dior - Magazine (6)

Интервю на звездата, в което говори за новата кампания, можете да видите тук:

Източник: www.elle.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top