НОВИНИ

Джей Зи е готов да „освободи“ Рита Ора, след като й повдигна дело за $ 2,3 млн.

Рап магната е подал съдебен иск за $ 2,3 милиона срещу певицата, която той взе под крилото си през 2008 година и представяйки я като „следващото голямо нещо.“ В делото от музикалната компания описват, че са готови да „освободят“ певицата от договора й. С това те искат да сложат край на спора си.

jay ora (2)
В делото, което певицата заведе през декември месец миналата година, се твърди, че от компанията на Джей Зи не искат да издават новите и продукти, които тя е подготвила за втория си албум.

jay ora (3)

От лагера на Джей Зи твърдят, че те са подписали с Рита през 2008 година, когато тя все още е била неизвестна. От компанията са инвестирали милиони в кариерата на певицата, в замяна тя е трябвало да издаде 5 албума под тяхната шапка. Но няколко години след това и няколко милиона долара насреща има само един албум.

jay ora (4)

В първоначалното дело Рита твърдеше, че тя е завършила втория си албум, но „Roc Nation“ не са го издали. Вместо това компанията се съсредоточава върху, други изпълнители. Но според съдебното дело от компанията на Джей Зи става ясно, че вече са похарчени повече от $ 2,3 милиона за пускането на втория албум на певицата.

jay ora (5)

Адвокатът на певицата Хауърд Кинг, твърди, че Джей Зи лично и любезно е обещал да освободи Рита от договора й, което означава, че делото може да бъде прекратено.

 

Източник: Daily Mail

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top