НОВИНИ

Епичното интервю на Кендрик Ламар с N.W.A (видео)

Първото интервю на легендарната група от Комптън, започна зад кадър с въпрос от гостите.

Епичното интервю на Кендрик Ламар с N.W.A (видео) - Magazine (1) Не се знае отговора на Ламар дали зарадва Дре "Все още не, Не исках да отида на кино и да го гледам в привилегирована обстановка. Искам да го гледам в квартала с всички други. По този начин той ще означава повече за мен." В началото на интервюто Кендрик Ламар сподели: "N.W.A направи много повече, отколкото да забавлява хората. Те казаха истината". В интервюто на въпросите на Кендрик Ламар, N.W.A споделят какво е било за тях началото, как са се справели с трудностите си през първите години и как всеки един от тях се е разделил с Eazy-E (Ийзи-И).

Др. Дре не дочака камерите да започнат да снимат и попита Кендрик Ламар – „Успя ли да гледаш филма“ (визирайки наскоро излезлия биографичен филм за групата „Straight Outta Compton„). Не се знае отговора на Ламар дали зарадва Дре „Все още не, Не исках да отида на кино и да го гледам в привилегирована обстановка. Искам да го гледам в квартала с всички други. По този начин той ще означава повече за мен.“
В началото на интервюто Кендрик Ламар сподели: „N.W.A направи много повече, отколкото да забавлява хората. Те казаха истината“.
В интервюто на въпросите на Кендрик Ламар, N.W.A споделят какво е било за тях началото, как са се справили с трудностите си през първите години и как всеки един от тях се е разделил с Eazy-E (Ийзи-И).

Източник: www.billboard.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top